Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamy2
csendes tag
válasz
Butcher-HUN #5280 üzenetére
rere mindenkinek
Igyvan ahogy mondod sajna a viprén ill az agnitumon kivül más nem ad örök licenszet a progjamjához...
Bár mostanában nem láttam Agnitumhoz örök licenszet csak 1 ill 2 éves licenszet...
Majd ha lesz örök licensz Agnitumhoz és esetleg senki sem szol akkor majd szolok én nektek ha van Agnitumhoz örök licensz...
De remélem hogy ti hamarébb szoltok nekem hogyvan Agnitumhoz örök licensz mire észrevenném hogy van hozzá örök licensz...
Irjatok és üdv: hamyka
Ui: esetleg ha más virus irtohoz lesz örök licensz szoljatok bátran nekem is privátban oks??
Ill továbbra is várom a virus irto promo topikban az irásaitokat ill a kod igénylési lehetöséget.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Milyen program, ami...?
- Formula-1
- ASUS routerek
- Külpolitika
- Clair Obscur: Expedition 33 - Középpontban Gustave
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wifi erősítés mesh/extender/access point?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest