- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
-
LOGOUT
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
milan26
senior tag
válasz
Narxis #77050 üzenetére
Ez igaz, de pont az lenne a lényeg, hogy ha egy ismeretlen szoftvert futtatsz, akkor véletlenül se okozzon problémát. Szerintem ez nagy előnye a Comodonak. Illetve lenne, ha nem okozna ő maga sokszor problémát. De lehet hogy ezt szépen lassan kinőtte, én sosem idegenkedtem tőle, sőt. Viszont zavart, hogy áttekinthetetlen volt, hogy mit tud a Free (talán Pro-nak hívja) és a Premium (mármint a fizetős), mit tud a Firewall és az Antivirus. Ez akkor okozott káoszt régen, amikor még összeválogattam pl avast antivirus+Comodo tűzfal. Ma már nem szoktuk keverni a a gyártókat, amúgy is tud minden mindent, még többet is mint kellene.
Ugye úgy van most már, hogy csak két megoldás van a Comodonál (ingyenes és fizetős) és azt kapcsolsz be, amit akarsz?
Szerk:
Itt megtaláltam a választ:
"There is this but it mostly shows the differences between the paid versions. CAV is AV without firewall, while CFW is firewall without AV, and CIS has both AV and firewall. All three should have sandbox, file rating, virusscope, HIPS and the web-filter."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Fotók, videók mobillal
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- Honor Magic V2 - origami
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged