Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:18

LOGOUT.hu

Vírusirtó Topic 2019

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47520) Szellem. válasza Alveus (#47519) üzenetére


Szellem.
Topikgazda

Pedig előbb-utóbb be fog keményíteni az MS és "jobbá" fogja tenni a termékét. Elég sok hibabejelentés van az MS fórumain, ahol sajnos kiderült, hogy x,y víruskereső okozott hibákat! Nem is kicsiket. Ebből meg kezd nagyon elege lenni az embereknek. Nincs tökéletes és hiba nélküli szoftver, de ez a magyarázat nem indok arra, hogy x,y gyártó rendre ugyan azokat a hibákat produkálja és rendre olyan terméket adjon ki, amiken látni, hogy nem fordítottak rá kellő figyelmet és majd a "hülye" user leteszteli nekünk és jelzi a hibákat!
Én a magam részéről ha fizetek egy termékért, nem én akarok lenni az áldozati bárány!

Én azon a véleményen vagyok, hogy igen is fejlessze a termékét az MS, tegye jobbá, megbízhatóbbá és minél többen kezdjék el használni. Pártoljanak el a fizetős termékeket gyártó cégektől minél többen és akkor talán felébred a piac és minőségibb terméket fognak piacra dobni!
Azért ahogy fentebb megírta LiLxWaYnEx jelen esetben egyértelműen látni, hogy a piacot már nem a "gyártsunk kiváló, megbízható, erős" terméket határozza meg, hanem hogyan tudjunk minél több pénzt keresni!
Ez a szegmens is olyan lett, mint az élelmiszergyártók piaca. Nem számít mibe döglik meg az ember, meg mit eszik meg, a lényeg mennyit tudunk eladni és profitálni. :R

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.