Hirdetés
Aktív témák
-
félisten
válasz sznorbi2 #35949 üzenetére
Hali!
Persze. nálam egyetlen hiba jött elő (sajnos elég régóta megvan és a mai napig nem javították a 7-esben sem), hogy nem működik az ICS(Intenet Connection Sharing).
pethYeti
Igen, van.Fire.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Mans20
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #35948 üzenetére
Hát olyan 3 éve kb,néztem a zonealarm oldalán,hogy 2 giga ram kell neki,ez érdekes,a private mennyire eszi a memóriát?írtóból meg a vipre t néztem,most avast van,nincs bajom vele,csak kiváncsi lettem a vipre-re.
-
Gorneck
legenda
Nem kéne átírni a topikot melyik tűzfalat topikra? Vagy egy külön bencs topikot a tűzfalaknak?
Hoppá...van is ilyen...[link].
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
BigManus
addikt
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
Imi1981
veterán
Na most az Malwarebytes anti malware pro van fent de itt sem tudok a mellőzési listába betenni semmit.Én vagyok béna vagy tényleg nem lehet?
Amúgy az emsisoft mellé felraktam és mindkettő állandó védelme be van kapcsolva ,szerintetek összeakadnak majd?Próbálgattam de ha mindkettő be van kapcsolva akkor csak az emisisoft jelez a vírusra és törli,de ha kikapcsolom akkor ugyanarra jelez a malwarebytes is.
-
félisten
válasz Imi1981 #35960 üzenetére
Hali!
Lehet, hogy hüleséget mondok, de nekem úgy rémlik, hogy az MBAM ikonján jobb klikkel megjelenik az a lehetőség, amivel hozzá lehet adni a mellőzési listához...
sznorbi2
Internet megosztás (ha routered van, akkor felejtsd el, nem fog érinteni)Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
R0b
csendes tag
Sziasztok!
Telepítés után próbáltam frissíteni az ESS-t, de hibát jelzett. Megnéztem a frissítési beállításokat és azt láttam, hogy a frissítő szerverek listája teljesen üres. Ez normális jelenség? A telepítőt az Eset honlapjáról töltöttem le. Van valami ötletetek, hogy mit lehetne tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #35964 üzenetére
Tényleg ott van de berakni ott sem tudok ,de viszont van benne 3 ip cím.
-
BigManus
addikt
2011-07-hóig érvényes NOD32 licensz eladó. Ár 5000Ft.
Nem az enyém, csak közvetítem.
Csak privátban!Holnap leszek, mára csicsika.
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
-
félisten
válasz Imi1981 #35968 üzenetére
Hali!
ja, hogy tetszőleges fájlokat belepakolni a mellőzöttek közé? Azt nem tudom...Az a 3 IP cím az 3 blokkolt IP cím, ezeket berakhatod a mellőzöttek közé(már ha tudod, hogy biztonságosak azok az IP címek, nem pedig valami támadó IP-k)
Szóval csak olyan fájlokat/IP-ket stb lehet a mellőzöttek listájába tenni, amit az MBAM felismert/blokkolt/kártevőnek azonosított stb.
Arról nem tudok, hogy a hagyományos értelemben, bármelyik tiszta fájlt be lehet-e tenni a listába...Fire.
-
Stephan89
aktív tag
Itt nézd meg, hátha találsz megoldást: [Frissítési hiba]
Ezeket is nézd át, hátha: [Gyakran Ismételt Kérdések]
Ha a hiba továbbra is fennáll: Terméktámogatás
Nyugodtan fordulj hozzájuk, nagyon segítőkész a support!
Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #35971 üzenetére
Végülis mindegy mert ha riaszt akkor úgyis megkérdezi hogy mit tegyen,vizsgálat után meg listáz ott meg ha olyat talál vírusnak amit én tudom hogy nem az, azt meg törlésnél nem jelölöm be.
-
sznorbi2
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #35964 üzenetére
Aham,már utána is néztem.
Eddig simán hálókártyásan használtam a kábelnetet de most akarok beruházni egy wireless Routerbe, mivel 2 gépre lenne dobva a netem. Az lesz még nehéz szűlés!Köszöntem a tájékoztatást.
To protect and serve!
-
törölt tag
válasz Fire/SOUL/CD #35948 üzenetére
Nálam lassan 1 hete megy a ZA legújabb változata tesztüzemben. Egyelőre semmivel nem akad, erőforrás igénye minimális és a Daemon Tools is fut rendesen. win7 64bit és DTLite4356-0091.
-
zed01
őstag
Egy negatívumot le kell írjak a NOD32 Linux Bétával kapcsolatban. Ha windowsos exe fájlt töltök (pláne ha nagyot), sokszor 20 másodpercig is ellenőrzi az állományt. Biztos vagyok abban, mikor szeptemberben megjelenik a végleges, javítani fogják ezt a hibát. Egyéb buggal nem találkoztam vele. Érdekes ha linuxos deb fájlt töltök, nem jelentkezik ez a probléma.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
BlackSeven
aktív tag
Hali!
Nálam is ez látszik. Ez minden esetben üres egyébként. Az Automatikus kiválasztásnál mindig a területileg legközelebbit választja a NOD/ESS.
Melyiket töltötted le? (látom angol nyelvű) A trialt vagy a commercialt? Ha az utóbbit akkor jó jelszó/felh. nevet adtál meg?
Többi PÜ-ben ment.Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
BlackSeven
aktív tag
Sziasztok!
Ha valaki tudna segíteni nekem, aki ismeri kicsit ezt az ingyenes Privatefirewall-t, akkor megköszönném. Elég jónak látszik, kevés a memória igénye, nem fogja a gépet és mert ezt Ti is megerősítettétek itt néhányan, ezért gondoltam rá. Egy-két másik tűzfal kiesett egyéb okok miatt. (nem a fizetőssége miatt)
Feltenném egy olyan usernek a gépére, NOD32 mellé, aki alig tud angolul. (vagy inkább sehogy sem) Sokat kérdez a fal? Sok beállítást követel? Vagy el tud boldogulni rajta egy igen csak átlagos és angol nem tudással is valaki mert én nem lehetek mindig ott.Köszi.
Szerkesztve:
Hupsz: rossz helyre írtam a kérdést most nézem. De már annyira megszoktam, hogy automatice ide ebbe a topikba lépek be. Bocs érte.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz #75912448 #35980 üzenetére
Hali!
Régebben már írtam, de leírom újra, hátha nem olvastad akkor. Szóval az az érdekes, hogy nálam a ZAEX kifogástalanul fut, nem bántja a DT-t, ellenben az ugyanazon verziójú ZA Free tűzfal meg összeakad vele...
Nekem még egy "régebbi" DT van telepítve (DTLite4355-0068), ha lesz valamikor kedvem, akkor majd kipróbálom ezzel a változattal a ZA free falát, lehet hogy az újabb DT-vel nem akad össze...
MÁS
Valaki legyen oly kedves, és "homályosítson fel", hogy mi különbség van a EMSI AM Free és az Emergency Kit között...
(Azonkívül, hogy más a logó)Fire.
[ Szerkesztve ]
-
scott_free
senior tag
hali,
a 2 éves Bitdefender Antivirus 2009-es előfizetésem mostanában fog lejárni, Comodo tűzfallal használom együtt. (a Comodo ugye ingyenes, a Bitdefender AV 3 gépre 2 évre kb. 50 dolcsi, a hosszabbítás is.)
most egy nyári akcióban ugyanezért az árért meg tudnám venni a komplett Bitdefender Internet Security-t. viszont a tűzfala elég gyatrán szerepelt ezen a teszten.
szóval nem vagyok biztos benne, hogy megéri lecserélni a comodo-t.egy másik opció lenne ugye a teljesen ingyenes Comodo Internet Security, de ugye ott meg a Comodo vírusírtójáról nem tudok túl sokat - mennyivel gyengébb pl. a Bitdefendernél?
mivel a 3 előfizetést olyan is használja, aki nem ért sokat a számítógéphez (és angolul se tud), ezért szóba jöhetne még komplett magyar nyelvű védelem is, mint pl. a McAfee IS, Norton vagy a Panda. (talán a KIS is tud magyarul?)
a McAfee ára is elég baráti: 3 gép 1 évre 10k.átlagos, teljesen hétköznapi használatra (esetleg kis torrentezésre) melyik megoldást ajánlanátok?
-
blattida
nagyúr
válasz BlackSeven #35988 üzenetére
Keveset kérdez és nem kell sokat állítgatni rajta.
Az alapbeállítások elegendőek egy átlagos felhasználónak.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
scott_free
senior tag
válasz scott_free #35990 üzenetére
amúgy ha jól látom, akkor a McAfee az egyetlen, amelyik Magyarországon olcsóbban adja a termékét, mint az USÁ-ban!
-
wwhy
veterán
McAfee, 2 éve használom gond nélkül.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
BlackSeven
aktív tag
válasz blattida #35991 üzenetére
Köszi Blattida a választ.
Más:
Ezt találtam:
F-Secure Internet Security 2010 TriProtect
Három alkalommal telepíthető, akár egy időben is. Három engedélyezett telepítés után a terméket többször nem lehet aktiválni!
Mi akar ez a TriProtect lenni? Ha valamiért le kell szednem abban az egy évben amíg érvényes a liszensz, akkor ha újra rakom már csak egy lövésem van?
Vagy csak én vagyok a hüle és nem értem?[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz BlackSeven #35994 üzenetére
Szerintem jól értelmezed.
Egy hülye korlátozás a részükről. Normál használat mellett nem fog gondot okozni, de ennyire védeni magukat, nem tudom, miért...Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
törölt tag
M.S.E + Comodo Firewall
-
-
sznorbi2
senior tag
válasz BlackSeven #35994 üzenetére
Igazából ez egy 3 user-es licensz lenne és ha ellőtted 3X a licenszet akkor ha kommunikálsz a központi F-Secure-al akkor vissza tudják kapcsolni a licenszet.
Ha jól emlékszem már volt hasonló eset talán más készítőkkel is.
To protect and serve!
-
riki
senior tag
válasz BlackSeven #35988 üzenetére
Egy mondatban igen. Csak akkor kérdez amikor nagyon kell,de akkor már érdemes a blokkolásra kattintani. Van remek fehér lista ami bővithető. HIps-e van olyan mint az Emsi-é. Beállitható a felhasználók által % -osan engedélyezett műveletek is . 60-90 %-ig. Mi két gépen használjuk. A harmadikon comodo megy . Szerintem felveszi a versenyt az általam etelonnak számitó comodo-val.
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
Találkoztam egy bosszantó hibával, amikor a Panda AVPro 2011 be van kapcsolva: nem működik az Adobe Reader frissítője és a telepítője sem. Elkezdi a műveletet, de megáll az elején, az üdvözlő képernyőnél. A processzor eközben 25%-50% körül mozog, az "msiexec.exe" és időnként a "TPSrvWOW.exe *32" is 25-25 százalékon megy, a notebook ventilátora meg pörög ezerrel.
Ha kikapcsolom az állandó védelmet, gond nélkül települ, frissül. Már írtam erről a magyar terméktámogatásnak.
Végülis nem végzetes a hiba, meg lehet kerülni, de azért idegesít. Mindegy, megvettem egy évre, addig együtt sírunk, együtt nevetünk.
Üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Megkezdte a Honor a MagicOS 9.0 bétáját
- Öregszem
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BIOS frissítés
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Notebook hibák
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest