Hirdetés

Aktív témák

  • etele34

    tag

    válasz Fire/SOUL/CD #22060 üzenetére

    Szia Fire!
    Jaj de jó, hogy nem értünk egyet mert így legalább tudunk kicsit vitatkozni egymással. ;)
    Ez az "...inkább legyen fals ..." azért nem szerencsés, (szerintem) mert egy átlag user - és a többségünk valljuk be ilyen -, ha kap egy találatról figyelmeztetést, főleg ha az még pirossal is van megerősítve és magas kockázati besorolású, hát szinte mindig a felajánlott azonnali törlést választja, mert az - számára - a legmegbízhatóbb megoldás. Edig ez redjén is volna gondolom. De nemrégen történt, hogy barátoméknál vendégeskedve Ő mesélte, hogy az A-SQUARED AntiMalware (én adtam Neki egy 1 éves ingyen kulcsot és égtem is ez miatt) az egyik keresésnél jelzett egy kritikus besorolású találatot. Fia gépén van ez a progi és a srác csak arra emlékszik, hogy a keresés végén megnyomta a törlést és utána lefagyott a Windows. Újra indításkor fekete képernyő meg baloldalt felül villog a kurzol és ennyi. Megoldás pedig a Windows újra telepítése lett.

    UI.:én is használtam régebben ezt a programot, de most KIS mellett teljesen felesleges és nincs is semmi más csak egyedül a Kaspersky. Szerintem egy jó vagy inkább nagyon jó (KIS) AV mellé nem is kell más. Mondjuk még anno NOD32/NIS mellett elkelt és kellett is az időnkénti segítsége az a-squarednak.

    [ Szerkesztve ]

    " Az embereket nem az győzi meg amit mondunk, hanem amit kihallanak belőle..." < Cavett Robert > A Földön az utolsó háborút nem az emberek kezdték. Idézet a maja papok tanításaiból, ie.: 3754-ből.

Aktív témák

Hirdetés