Hirdetés
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
errol tudtok valamit? [link]
hmm...
-
phare
aktív tag
Leszedtem az AVG-t (nem bízom az AVG-ben), és feltettem a SEP mellé az F-Secure Client Security 7.1-et tűzfal nélkül, tűzfalnak ott a Comodo. Csak az antivirus, rendszerellenőrzés, webes adatforgalom ellenőrzése modult telepítettem, bár ez utóbbi ki van kapcsolva, ha bekapcsolom nem tudok torrentezés közben böngészni.
Egyébként tudtad hogy már tölthető az FSCS 8 bétája.Ezen (már linkelt) teszten: [link] nagyon megdícsérték az F-Secure DeepGuard viselkedéselemzőjét és eza cég az AV-Comparatives, VB, AV.Test-Org tesztoldalakon sem szokott rosszul teljesíteni. Egy kicsit nagyobb a rendszerigénye, mint az AVG-é, de ez még belefér. Vírusirtó, kémprogramirtó, viselkedéselemző, mi kell még?
Ja, és leszedtem a Winpatrolt, csak egy felesleges csicsának tartom. -
HarryPotter
őstag
threatfire tapasztalatok érdkelnének, különösen az, hogy mekkora az erőforrás igénye. gondolkodok, hogy felrakom, mert míg a norton antibot 30$, addig ez ingyenes. egy link róla: [link]
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
Siriusb
veterán
válasz HarryPotter #1167 üzenetére
Nekem nagyon maceralta a hdd-t. Belassult a rendszer.
-
HarryPotter
őstag
-
lutiy
tag
válasz HarryPotter #1169 üzenetére
Vistán gond nélkül fut! Stabil , nem lassul a rendszer tőle ,bár a vizsgálat (scan) terheli a procit rendesen! Hdd terhelést ill ez miatti belassulást nem tapasztaltam!
-
HarryPotter
őstag
köszi! egy kérdésem még lenne, bár lehet, hogy totál nevetséges: szóval ha felrakom (alapból norton IS 08 van fenn, tehát amellé jönne), és még ha nem is terheli a rendszert érezhetően, akkor is félek, hogy játéknál levesz egy pár százaléknyi cpu-t, és azt egy húzósabb grafikánál megérezném. vagy ez totál hülyeség?
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
lutiy
tag
válasz HarryPotter #1171 üzenetére
Nálam szinte alig terheli a cpu-t én nem vettem észre hogy csökkentené a rendszer teljesítményét akár játék közben!
Egy próbát mindenképp megér és majd meglátod hogyan viselkedik! -
Kiskutya
veterán
a harmas comodora letezik magyaritas?
hmm...
-
Ayg0
senior tag
Sziasztok!
Türelem hiányában nem voltam képes végig olvasni mind az 1xxx hsz-t, így csak az elejéből csemegéztem a topicnak, de ott is pro és kontra volt... Ergo semmivel nem jutottam közelebb a megoldáshoz, vagyis, hogy otthoni használatra melyik lenne az ideális vírusírtó/komplex védelmi megoldás. A témát illetően, mint laikus ember, nem tudtam eldönteni, ki az aki jobban, illetve kevésbé ért hozzá, így megkérnék valakit aki átlátja a dolgokat, hogy mind vírusírtó, mind IT security terén segítsen már ki egy válasszal.
Előre is köszönöm!
Egy kis OFF: XP tűzfal tényleg semmit nem ér?
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
S W A T
senior tag
válasz Kiskutya #1173 üzenetére
Talán a comodo topik.....
Egyébként állítólag jövőhét.
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
-
ragazzo
őstag
Szia!Én tűzfalnak a comodot javasolnám, és talán víruskeresőnek is.Még béta a kergetőjük, de ha szeretsz kísérletezni, akkor nyugodtan kipróbálhatod.Amennyiben nem akarsz, akkor marad az avg.[link] [link]
[link] A víruskergetőjüknek elég hosszú a listája. Én használom mindkét comodo terméket, és eddig nem volt velük bajom.Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
S W A T
senior tag
Vírusírtónak az avast is nagyon jó. (ingyenes magyar)
A polgármesteri hivatal is alátámasztotta Mónika létezését, üvegcsont betegségét és a gyűjtést. Esztergályos Cecília is segít, video: http://href.hu/x/9x9v Ha Te is segítenél: http://href.hu/x/9wol <<< "Peace, Love, Empathy" by Kurt Cobain >>>
-
S W A T
senior tag
válasz h_143570 #1178 üzenetére
Vagy az avast. Nekem pü-be írtad hogy megbízható.
-
Gyomman
aktív tag
Vírusírtóból, személyes tapasztalat alapján Avira illetve AVG a legjobb, illetve nagyon ajánlották többen az új nod32-t, azt is kipróbálhatod. Tűzfalból nekem Kerio nagyon jól bevált, bár sok dolga nem volt . Ha tesztekből is akarsz tapasztalatot szerezni (azaz nem vagy biztos), akkor Virusbulletin avgy AV-comparatives oldalára nézz fel...
Am meg online scaneket ezek mellett se felejts el futtatni néha, mert egy vírusírtómotor nem képes biztonságban tartani a géped...Cogito ergo sum
-
Kiskutya
veterán
fizetos virusirtoban: kaspersky, nod32, avg
ingyenesbe avg vagy avast
tuzfal: ingyenes comodo
fizetos outpost 2008
internet securityben csak fizetost tudok: Kaspresky 07, F-secure 2008, NIS 2008 vagy meg a eset smart sec. 3.0nekem /pill nod32 3.0 es a comodo 3.0 van a gepemen es eddig nagyon tetszik.
hmm...
-
Eskimoka
tag
Szevasztok!
Segítség kéne!MSN-en kaptam valami vírust (minek is nyitottam meg...) és nem tudok velem mit kezdeni.Már csak csökkentett módban tudom a netet is használni.Ha tudtok róla, hogy mi terjed mostanában akkor szóljatok légyszíves.Amúgy NOD-dal próbáltam kiirtani, de ezek szerint nem sikerült!
Nagyon fontos lenne, köszi!Az eszkimók alapszabálya: kunyhó mellől sárga hóból ne egyél!
-
h_143570
addikt
válasz Eskimoka #1187 üzenetére
Ha megtalata akkor ki fogja tudni irtani. windows gomb + pause, vagy start menu / beallitasok / vezerlopult / rendszer / rendszervisszalitas full.
Az MSN-en nem virusok, hanem fergek terjednek eleg sok fele van beloluk, egy eleg nehez megmondani, hogy most eppen melyiket kaptad el.
-
Eskimoka
tag
válasz h_143570 #1188 üzenetére
Köszi, de asszem már túl késő...Már csak csökkentett módban tudom használni a netet, de ha elindítom a nod-ot akkor valami hibát ír ki.Nincs esetleg valami ötleted, vagy valami program javaslatod, hogy honnan tudnék leszedni valamit ami csökkentett módban is műxik rendesen?Na és persze friss adatbázis meg ilyesmi...
KösziAz eszkimók alapszabálya: kunyhó mellől sárga hóból ne egyél!
-
h_143570
addikt
válasz Eskimoka #1189 üzenetére
Elmeletileg a nodnak mukodnie kellene csokentet modbol, maximum az anti-stealth resze kapcsol ki ami egy msn fergecske kirtasahoz nem kell. Azert a biztonsag kedvert mi a pontos hibauzenet.
Ha van net eleresed akkor megprobalkozhatsz az online keresokel is, de ezek csak internet explorerer mukodnek.
-
Eskimoka
tag
válasz h_143570 #1190 üzenetére
Mikor meg akarom nyitni a NOD32 vezérlőközpontot, hogy frissítsem az adatbázist(mert most raktam fel újra és így már régi...) akkor ezt írja ki: "Hiba történt a nod32 kernel szolgáltatásával való kommunikáció során" és leáll
Az eszkimók alapszabálya: kunyhó mellől sárga hóból ne egyél!
-
Eskimoka
tag
válasz h_143570 #1192 üzenetére
A sima kereső elindul, de mivel most raktam fel újra ezért a februári adatbázissal nem sokra mennék gondolom.Próbálkozom az online cuccal, de a NOD-os nem műxik a Kaspersky meg azt írja, hogy nem szedi le csak azonosítja, de azért megnézem...
A rendszer visszaállítást mindenképp kapcsoljam ki?[ Szerkesztve ]
-
h_143570
addikt
Mert szukseg van rendszer szintu hozafereshez, hogy a kerdeses keresok kepesek legyenek mukodni. Ezt jelenleg egyetelen egy technologia kepes biztositani egy bongeszo ablakban; A microsoft fele activex, ezt pedig egyedul az ie kezeli szerencsere. Mivel rendszer szintu hozzaferest biztosit ezert nagyon konnyu visszaelni vele, gyakoraltilag olyan jogosultsagai vannak mint barmely gepen futo programnak.
Az alternativ bongeszokhoz lehet szerezni plugint ami kepes bizonyos limitaciokal activex-et futani bennuk, de ugyan azzokal a kockazati tenyezokkel mint a sima IE eseteben.
[ Szerkesztve ]
-
Eskimoka
tag
Talán most már lesz valami, az ESET online scanner elkezdett működni...Remélem sikerül.Ha nem akkor még úgyis jelentkezem, de azért köszönöm az eddigi segítségeket is!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Yettel topik
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest