Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Szólánc.
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
-
LOGOUT
Ha nem tudsz belépni, ezt olvasd el!
Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
Winner_hun #551 üzenetére
Vicc ami itt folyik, de mindegy látom előrébb nem jutok az ügyben. De teljes mértékben igazat adok. Azzal kell kiszúrni akivel soha semmi gond nem volt, tisztességgel követ mindent. A csalók, akiknek meg semmit nem jelent egy tiltás ők regisztráljanak csak akárhányszor, de aki 1x szeretne egy nevet változtatni meg el van küldve, hogy nem és kész. Gratulálok.
-
_q
addikt
válasz
Winner_hun #546 üzenetére
Nem tudom, hogy mi a félre érthető, de én nem írtam olyat hogy törölni akarom. Ellenkezőleg, a nevet szeretném csak megváltoztatni.
Vagy nem tudom, hogy ha csinálok újat az miért jobb. Gyűlik a sok nick név stb. Semmi értelme nem lenne. Biztos van sok ilyen ember akinek alapból van 10 féle, mert ezt szererti, de én 1-et szeretnék. Ez jó is lenne ha lehetne a néven módosítani.
-
Winner_hun
félisten
-
_q
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy nick nevet lehet-e változtatni? Nem szeretnék újat készíteni, a rangom és a hardveraprós értékeléseim miatt viszont a felhasználó nevem nem a legideálisabb. Csak ezért meg miért legyen 2 felhasználói fiókom? Szerintem az senkinek se lenne jó. Kérlek segítsetek ez ügyben. Mivel nem volt semmi gond eddig se és ezután se lenne, ezt csak egy kényelmi kérdés nálam amit nagyon szeretném, ha az adminok, felelősök megoldanának nekem.
-
Winner_hun
félisten
Bocs, máskor majd így teszek be szmájlit, jó?
-
-
aram01
nagyúr
válasz
Bjørgersson #539 üzenetére
hogy ne engedjen vissza mi?
-
aram01
nagyúr
válasz
Bjørgersson #537 üzenetére
lehet megpróbálom
-
aram01
nagyúr
válasz
Bjørgersson #535 üzenetére
-
aram01
nagyúr
válasz
Bjørgersson #533 üzenetére
azt ha nem jó?
-
aram01
nagyúr
válasz
Bjørgersson #531 üzenetére
meglehet?
(#529) Winner_hun: szívatsz? teeeeeeeeeeeee!!!!!
-
aram01
nagyúr
válasz
Winner_hun #529 üzenetére
miért is nem lepődöm meg
-
aram01
nagyúr
hali
szeretném a régi freemail.hu-s emailom megváltoztatni a gmail.com-osra, megoldható mindenféle károsodás nélkül? -
Buszos
aktív tag
Üdv!
Az eddig használt senior nickemet sikerült kiirtanom, mert az e-mail címem megváltoztatásakor elírtam a címet. Mivel az elgépelt címre ment az új jelszó, többé nem tudok belépni. Létezik megoldás? Vagy ha legalább a rangomat visszakaphatnám ehhez a nickhez...
Echoo (senior) - echoo@digikabel.hu
Buszos - ez volt a legelső nickem, még jó, hogy működik. Így nem kellett újra regelnem. -
nrbi001
senior tag
Ezen profilt szeretném visszakérni a moderátoroktól : pnt199@postafiok.hu cimre
köszi
-
krups8
tag
Sziasztok! Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy e-mail küldő programban a spam pontszámot hogyan lehet lecsökkenteni? atomic mail sender a program.
-
air
nagyúr
Sziasztok!
Azt meg tudná mondani valaki nekem, hogy az adataimnál miért 2001.01.01. 00:00 szerepel a regisztrációm időpontjánál?
Ha rossz helyre írtam, akkor bocsánat. Ebben az esetben hol kellene megkérdeznem?
Köszi. -
Winner_hun
félisten
válasz
Quasi_modoEx #515 üzenetére
Kalandornak írj,
-
-
Gyuree91
tag
Sziasztok! Pn199 kollega nevében irok , sajnos elírta az imélcimét :
[Személyes adatok törölve.]
[ Módosította: #65675776 ]
-
Zolo975
újonc
válasz
Winner_hun #509 üzenetére
Köszi,írtam Kalandornak!
-
Zolo975
újonc
Sziasztok!
Hacker támadás áldozata lettem,lenyúlták a felhasználónevem!
Tudna valaki segíteni,hogyan szerezhetem vissza az acc.-om?
Előre is köszi! -
Dronte
aktív tag
Hali!
Fogalmam se volt hova írjam, megpróbálom itt, van-e lehetőség valahogy megváltoztatni a PH-n használatos nicknevet? Nem szeretnék új accountot kreálni (egyrészt értékeléseim, másrészt már jó régi regem miatt), viszont szeretném elkülöníteni az itteni felhasználómat más fórumoktól. Köszi a választ előre is -
F34R
nagyúr
Oké köszönöm mindkettőtöknek
-
F34R
nagyúr
ha új mail címmel akarok belépni akkor azt ha jól gondolom az adataim módosításánál lehet , valószínű hogy kapok megerősítőkódot ?
Aktív témák
● ha nem tudsz belépni, ezt olvasd el!
- Diablo IV
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest