Hirdetés
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
-
LOGOUT
Ha nem tudsz belépni, ezt olvasd el!
Aktív témák
-
george11
addikt
Üdvözlet
Nekem is érdekes lett a mailcímem, ha kérhetnék egy kis helpet, akkor helyretenném . -
Timo Boll
újonc
Hello Makaveli vagyok!
Csak azért írok, hogy az előző user-emnél beakartam állítani egy új e-mail címet, de rosszra sikerült... Ezt írtam oda, hogy balint-timo-boll@hotmail.com. Ezt kéne helyére írni: balint_timo_boll@hotmail.com . Ha ezt meg tudjátok oldani akkor utána ez az user törölhető
Előre is köszi és bocsi a bénázásért...
Maka -
ChromeX
addikt
na hello nekem is ez a mailes gondom lenne az eredeti yanryder@freemail.hu, és ezt még a régóta halott ''Ian'' nickem használja lehetséges lenne ''Ian'' törölni hogy megkapja a mostani élő nickem az email címemet?
-
Panther-D
PH! technikus
válasz
Printszkrín #91 üzenetére
Feree13, Printszkrín: örülök hogy sikerült megoldanotok a problémát.
-
Egon
nagyúr
#89-re valamelyik házigazda?
-
Printszkrín
senior tag
Na, megoldottam.
-
Printszkrín
senior tag
Nem tudom kivenni a számokat az e-mail címemből!
-
Ferdzsoo
addikt
Elképzelhető hogy az előző 2 hsz-t megnemírtnak tekinted?
Elvileg kijavítottam a hibát...
A Ferykee nevű felhasználó törölhető..
szerk.: csak megijedtem na, és ilyenkor nem tudok koncentrálni!
[Szerkesztve] -
Ferdzsoo
addikt
Én is szeretnék a javítással élni!
Légykedves tüntesd el az e-mail címemből a számokat!
Én sem tudom a helyeset beíri!
[Szerkesztve] -
Panther-D
PH! technikus
Nah, remélhetőleg utolsó változás ebben a témában.
Mivel a valaki-12345@valami.hu megoldással kapcsolatban úgy döntöttem hogy túlzottan támadható, így inkább lecseréltem valaki@12345-valami.hu típusúra. Aki már javította az emailjét, azt persze ez nem érinti. -
csusza`
senior tag
Hali!
Nos, megpróbáltam a ''régi felhasználónevemmel'' belépni, de elfelejtettem a jelszavam. Rákattintottam, hogy ''Elfelejtettem a jelszavam'', de csak 12 karaktert enged a felhasználónévhez, nekem pedig 14 karakteres a régi nickem.
Szeretném a régit töröltetni, mert az új nevemhez az e-mail cím nem passzol - kapott egy számsort, ahogy már régebben írtam, így viszont nem tudom átírni; ezért kéne a régi nevem törölni. Megoldható ez valahogy? -
Panther-D
PH! technikus
Emberek, ne kérjétek hogy én javítsam ki a címeteket, mert én se tudom, amíg egy másik felhasználónál az be van állítva. Azt meg végképp ne kérjétek, hogy a másik felhasználót töröljem, javítsam ki az ő emailjét, stb, mert egész egyszerűen nem hihetem el a két szép szemetekért hogy az az email-cím tényleg a tiétek! Ezért kell a #62-ben leírtak alapján nektek megoldani a problémát. Mert azzal, hogy a régi felhasználó emailcímét meg tudjátok változtatni, bizonyítjátok hogy tiétek az email. Csak akkor tudjátok átírni a régi user emailjét, ha vagy tudjátok a jelszavát (ez esetben ugye a ti felhasználótokról van szó), vagy tudtok jelszó-emlékeztetőt kérni (ez esetben pedig tiétek az email-cím, és magára vessen aki azt sajátjaként adta meg).
-
csusza`
senior tag
Hali!
Az e-mail címem: csuszacraft@freemail.hu eredetileg, de kapott pár új számot a @ előtti azonosítom!Megkérlek, hogy javítsd ki, mert engem ''nem tudott betenni az adatbázisba'', ha módosítani akartam a címem!
Köszönet -
Panther
HÁZIGAZDA
De, igazad van. Az ötlet jó. Sajnos 11e érintett esetében már külön programot kell rá írni, és így is ébredéstől elalvásig dolgozom hogy átállhassunk végre az R5-re. És ez az email-címes macera csak az egyik mellékvágány volt a sokból, amin órákon át kellett tökölnöm...
Ettől még persze lehet hogy majd ez is megtörténik, amint végre lesz egy kicsi időm. Komolyan a lehető legkevesebb kellemetlenség okozásával szeretném megoldani ezt az egészet, de egyszerűen annyi hiba van a régi DB-ben, hogy... ááááá -
kraftxld
félisten
Csak úgy megkérdem, hogy az illetékes userknek nem lehetett volna egy privit elküldeni? (régi user, miért történt a dolog, hogyan lehet megoldani a problémát)
-
Panther-D
PH! technikus
Mindenkinek azt tudom mondani, hogy ha tényleg az övé a cím, ami eddig a felhasználójánál be volt állítva, akkor:
1. Belép azzal a felhasználóval, akinél megmaradt az ő email-címe
2. Megváltoztatja ennek a felhasználónak az emailjét
3. Belép saját nevén, és visszaállítja a saját címét. -
Panther
HÁZIGAZDA
Neveket nem módosítok, csak akkor ha semmilyen más megoldás nem létezik (márpedig az azonos neveket csak így tudtam feloldani)... de ha módosítanék is, akkor se tehetném meg hogy a te kérésedre valaki másét változtassam meg, mert te az ő nevét szeretnéd. Lehet hogy holnapután visszatér. Nem tudhatjuk.
-
olyanom van, hogy nem tudok adatlapot lekérni.
kellene valaki telszáma.
nálam van a hiba? -
varga911
senior tag
Énis megváltoztam
varga19@gmail.com >> varga19-73046@gmail.com
-
old gray
addikt
Nekem már 2 nickem van, az egyiket nem én hoztam létre. De már azt is tudom használni. Igaz az eredeti old gray-hez tartozó skyliner@freemail.hu megváltozott skyliner-78920@freemail.hu-ra, de létrehoztam valós mail címnek, és tudom használni. Jó ez így, lesz egy külön PH-s mailcímem is.
-
hossszú
őstag
Az én email címemben is van néhány idegen karakter.
A helyes címem bertajozsi@t-online.hu
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Sziasztok.
Akkor most mijjjjis van, mert nekem is megváltozott az email címem...stroblbalazs@chello.hu-ról ---> stroblbalazs-14693@chello.hu-ra. -
Panther-D
PH! technikus
Sajnos azt nem lehet, mivel azt a motor a kitiltott userekhez automatikusa írja oda. Szóval nem állítható hogy mi legyen ott.
Esetleg megváltoztatom a jelszavát is meg az emailjét is vmi hülyeségre a régi usernek, aztán akkor le van tudva a dolog.
MOD: Kész. Gyakorlatilag bannolva. -
luciferc
őstag
Lockolhatjátok a régi nevet (katonag) ha nagyon muszáj, de lehetőleg a szokásos szöveg (alapelvek megsértése) nélkül.
-
luciferc
őstag
már bocs, de ha ez most akár csak negyedig is komoly, az nagyon nagyon gáz (ha, ismétlem ha ez az én - nem létező - oldalamon történne, már nem lennél modera
). Persze megteheted, hiszen nálad a hatalom, de az alapelveknek úgy gondolom ugyanúgy van szelleme, mint a jogszabályoknak. Az alapelvekben ez áll:
egynél több regisztráció használata: ha észrevesszük, hogy több nicket regisztráltál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül.
Ez alapján kitehetsz látszólag nyugodtan, de felhívnám a figyelmed a használata szóra. Ez tartalmazza ama bizonyos szellemet! Itt ugyanis, ahogy tanult kollegád is írta, nem kettős használatról van szó, hanem valami okból névváltoztatásról*, és mint ilyen az alapelvek szellemét semmiképp nem sérti, de ha úgy tetszik a szövegét sem kétséget kizáróan.
Meg fogom változtatni az email címeket, utána szólok, és lockolhatjátok a régi nevet, de lehetőleg a szokásos szöveg (alapelvek megsértése) nélkül.
Részemről ezzel lezárva.
* hogy teljes legyen a kép elárulom, hogy annak idején írtam Parcinak, kértem tőle a név változtatását, de azt mondta ilyet nem csinál, reggeljek újat. A levél nem hiszem, hogy megvan, kénytelen leszel elhinni, hogy így történt. -
God Vazzeg
veterán
Na, megoldódott, köszi szépen, God felhasználó letiltható, bár megtartom, ha van rá lehetőség
Nagyon vicces, mert eredetileg ezt akartam regelni, de foglalt volt, és mérgemben lettem God Vazzeg
Szerk: a God Vazzeghez ragaszkodom, ha tiltani kell mindenképp, akkor God juzer legyen az! Köszi
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
dárenbézerxx #38 üzenetére
Úgy tűnik igen.
-
ngabor2
nagyúr
itt kérdeznem meg, mert ahol jobban helye lenne, az azt mondja, bocsi...
a ''halott'' regekkel lesz valami? pl. ami több, mint 2 éve 0 hsz-os.
Diego: nem az a lényeg, hogy használja, hanem hogy foglalt. pl. én ezért (is) lettem ngabor2, mert ngabor már foglalt. igaz, 0 hsz-sal. amúgy az előzőt nem ezért kérdeztem, nem változtatnám meg a nevemet, majdnem mindenhol ngabor2 vagyok. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
God Vazzeg #34 üzenetére
Nem hiszem hogy kifejezetten élő regnek nevezhetnénk, ha valakinek 2002 óta 2 hsz-a van
De amúgy meg magára vessen, miért nem adta meg a valós email-címét.
-
Diego!
senior tag
Nem lehetne kérni hogy a nevem utáni felkiáltójelet töröljék? Igaz a sima Diego foglalt volt, de nem lehet valamit csinálni, hogy sima Diego legyek?
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
God Vazzeg #32 üzenetére
Akkor az a cím amit most használsz, korábban az övé volt valszeg. Mindegy, kérj egy jelszó értesítőt a nevében, aztán már be tudsz lépni, és módosíthatod az ő emailjét, hogy utána már a tiedet is tudd.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Alapvetően egyetérek, de azért itt legtöbbször arról van szó, hogy volt egy eredeti reg, amihez tartozik 2-3 hsz, aztán vagy elfelejtették a jelszót vagy nemtom, szóval később lett egy másik név. És mivel a motor nem szólt érte, beregelték ugyanarra az emailre.
Tehát alapvetően itt most sztem csak a régi, már használaton kívüli usereket kéne bannolni, lévén szükség már nincs rájuk. Ha gondolod, tedd meg (de csak miután már a tényleges tulaj megváltoztatta az emailjét, hogy a rendes nevénél beállíthassa azt).
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
God Vazzeg #28 üzenetére
Neked ő az ''eredetid'': God [link]
Hasonló eljárást javaslok mint a többieknek. Emlékeztető, email-váltás. -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
dárenbézerxx #20 üzenetére
Akkor nekem mondd plz.
-
dárenbézerxx
újonc
Helo
Lenne egy nagyon nagy égetően gyorsan megoldandó problémám
az a baleset történt hogy az emil címem mögé került egy 5 számjegyű szám,határozottan nem én modosítottam,probáltam visszírni az eredeti emil címemre de nem tudtam azt írta ki hogy a tag az adatbázisban nem található vagy vmi ilyesmi,lényeg hogy mostmár be sem tudok lépni az oldalra mert a jelszóm is módosult bár nem tudom miért!
az eredeti felhasználónevem: dárenbézer volt privibe mondok jelszót is ha vki tud segíteni azt megköszönném mert így nem tudom látogatni a topicjaimat
ha az segít az eredeti mélcímem az gszepi@freemail.hu
és ha jól emlékszem vmi miatt ugy mentette el hogy gszepi1@freemail.hu
és lehetséges hogy az utobbira küldte el az új jelszót
[Szerkesztve] -
kayman
senior tag
Engem pár percig hideg rázott ma.
Meg akartam változtatni a fő mail cimemet és erre azt dobta vissza, hogy köszönjük regisztrációját és jött is az új cimemre a levél, hogy az első jelszó, belépsz változtasd meg.
Be is sz***tam, mert 1011 napja vagyok tag és azt hittem elbuktam....
Próbáltam válaszlevelet küldeni a ...@prohardver.hu cimekre, de visszadobta egyből.
Akkor láttam meg ezt a fórumot. Az ide beszóláshoz meg be kell lépni, igy új reg-gel beléptem , de hálistennek nem buktam el semmit, igy már nincs para.
De aza pár perc.... majdnem meghaltam..... -
eddie17
addikt
Az email címem így nem helyes.
Valahogy ki lehetne venni belőle a számokat? Mert eddig nem volt benne.
[Szerkesztve] -
Panther-D
PH! technikus
Tegnap éjjel átneveztem az azonos nevű usereket, meg kijavítgattam az email-címeket, hogy legalább formailag helyesek legyenek. Szóval ha valakivel ilyesmi történt, akkor az ezért van.
Ezt a témát azért nyitom, mert már jelentkezett az első ember, aki nem értette mivégre történt vele ilyesmi, amit teljesen meg is értek. Bár próbáltam csak olyanokat módosítani, akiknek alig van csak 1-2 hozzászólása, erre se jártak évek óta és ilyesmik, azért ez mégsem sikerülhetett maradéktalanul, tekintve hogy több mint tízezer emberről van szó. Ennyi tagot érintett a tegnap esti munkálkodásom.
Elnézést kérek mindenkitől, ez a mi hibánk, mert a jelenlegi portálmotor nem végzett megfelelő ellenőrzéseket a regisztrálni vágyók adatain. Természetesen ha bárkit negatívan érintett a dolog, itt reklamálhat, legjobb tudásom szerint próbálom majd feloldani a gondokat.
Mindenkinek azt tudom mondani, hogy ha tényleg az övé a cím, ami eddig a felhasználójánál be volt állítva, akkor:
1. Belép azzal a felhasználóval, akinél megmaradt az ő email-címe
2. Megváltoztatja ennek a felhasználónak az emailjét
3. Belép saját nevén, és visszaállítja a saját címét.Panther
[ Módosította: Panther ]
Aktív témák
● ha nem tudsz belépni, ezt olvasd el!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest