Hirdetés
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Fücsök007
üzenetére
Én örülnék neki ha az Intel belehúzna, sőt akár jobb is lenne az AMD-nél, mert ami notikat én veszek, abban többnyire csak IGP van, így egyetlen esély a jobb grafikára ha a procigyártó megcsinálja. Viszont nem vagyok túlzottan optimista, főleg az Intel előéletét tekintve. A Xe-t azért biztosan meg fogja verni házon belül, az AMD utolérése pedig gyaníthatóan új architektúrával is a szokásos felemás végeredményű lesz. Van ahol igen, van ahol nem sikerül. Arra pedig mindenképp jó lesz, hogy az AMD is feljebb kapcsoljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Tuf Gaming GeForce RTX 3080Ti 12GB/ 3 hó. gar./amíg a készlet tart
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB White OC Edition - iPon garancia 2027.09.19.
- Gigabyte rtx 5070 bontatlan.
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest