Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obi-1
őstag
Bálint Ádám első száma egy francia sanzon volt, és azt nagyon jól tolta. Pál Tomi valami dinamikus, bulizós számot énekelt, nagyon jól, utána mindig csak statikusabb, unalmasabb számokat. A George Michaeles részt nem láttam, ott nem tudom, mit műveltek (viszont Torrest még pont láttam, szánalmas volt).
Tóth Gabi csak azért no comment, mert idegesít, nem szakmailag, pláne, hogy én botfülű vagyok. Szóval nem akartam rosszat írni csak érzelmi alapon.
Boogie hangterjedelme, dinamizmusa szerintem nagyon jó, de fej alapján úgyis esélytelen a srác, mint azt ő maga is folyton megjegyzi.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest