- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
- Ivqkzy-: Eddig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Hétfőn fel lett állítva a medence (Intex, 305x75), fel is lett töltve (vezetékes víz), minden vegyszert megkapott (Algastop, Klór), PH 7,1, úszóban kék kombitabletta (3x20g).
Na most az a bajom, hogy opálos a víz kb a 2. naptól, úgy hogy használva még nem volt.
Egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele…
Kapott pelyhesítőt is, némi barnás cucc le is ült az aljára, kitisztul a víz, de azt a leülepedett cuccot egyszerűen nem tudom kiporszívózni belőle, mert amint leér a medence aljára a porszívó feje fel is keveredik, pedig nagyon óvatos vagyok.Plusz a szűrő (Intex papíros 3,7m3/órás) gyakolatilag visszatolja ezt az opálos sz@rt a vízbe, már amennyit felszív a porszívó a felkeveredés elött.
Tavaly semmi gondom nem volt vele.
Víz ugyanaz, vegyszerek és mennyiségük szinte ugyanaz, tavaly kristály tiszta volt egész nyáron a víz.
Mostmeg…
Annyi különbség van, hogy idén rákerült egy szolár takaró is.Rohadt bosszantó…
Ötlet/tanács?
(Tudom, vegyek homokszűrős vízfogatót.Majd az is lesz.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged