- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
válasz
Gömbike #2518 üzenetére
Nekem is 6,5m3 a medence, és amit linkeltél azt adták hozzá... 2 hetet ment kb.. és máris kicseréltem egy 8,5m3 36kg homok megy bele, de üveggel van feltöltve nah az annyira bitang, vegyszerezni is alig vegyszerezem a medencét... és teljesen tiszta... 0.1 a klórszint benne, napi 3x2 órát megy
-
poli27
veterán
válasz
BrandonXXV #2489 üzenetére
Igen meg, de egy ekkora szakasztól semmi baja nem lesz, pláne hogy rengeteg csavar összefogja pluszba
-
poli27
veterán
válasz
BrandonXXV #2485 üzenetére
Intex szkimmerhez D40 gégecső 10531 - Medence Shop - Infotech Kft. - webáruház, webshop
Nekem a 32 es cső az belement a szűkítőbe nem rá amikor porszívózni akartam vele, mert mint írtam 40 es a gyári csöve...
Én ilyet vágtam bele, nem foglalja a helyet a medencében, és fényévekkel jobban is működik a belógatósnál
Tök egyszerű belevágni
-
poli27
veterán
válasz
BrandonXXV #2481 üzenetére
A belógatós skimmernek 40 es a csöve... Miért nem építesz be egy rendes skimmert?
-
poli27
veterán
-
poli27
veterán
válasz
ANDROID??? #2427 üzenetére
Ott látod a kábelen a fi relét !
-
poli27
veterán
válasz
ANDROID??? #2427 üzenetére
Igen a konnektor előtt van egy doboz, amin 2 gomb van...
-
poli27
veterán
Nem kell leállítani a forgatót pl a homok szűrőset aminél külön van a motor és a szivattyú, a strandokon is leállítják szerinted?... Ugyan úgy működnek ezek is.... Nem tud víz kerülni az áramhoz benne, teljesen külön van benne a motor..., és műanyag minden nem tudja átvezetni az áramot, de ha mégis akkor azért van földelve a motor... Minek árulnak hozzá szted akkor vízesést pl, vagy porszívót, ott is belenyúlkálsz menet közbe a vízbe nem?...
-
poli27
veterán
-
poli27
veterán
A GS végűn van fi relé, a többin nincs
INTEX Krystal Clear 2100 homokszűrős vízforgató, 7,9 m3/h 26646GS (kamody.hu)
-
poli27
veterán
válasz
ANDROID??? #2412 üzenetére
Talajra kell tenni,a szivattyú nem önfelszívó.... ezért kell a medence alsó pontjával egyszintbe lennie...
-
poli27
veterán
válasz
Kukipapa_rr #2391 üzenetére
Semmi nem lesz vele mert nagyobb mint a medence... csak hamarabb megforgatja...
-
poli27
veterán
-
poli27
veterán
Miért rohadna bele? Leveszem a tetejét a szűrőháznak, meg alul ki lehet engedni belőle a vizet... Szeptemberben 2-3 naposabb idő és már száraz is... Amúgy meg pont a homok rohad bele, és az üveg nem
ha a homokot nem szárítod ki rendesen, akkor belekövül.... De ha ki kell öntenem az se érdekel... nem egy nagy összeg 8e ft...
-
poli27
veterán
válasz
Dinomano #2316 üzenetére
Intex csapos falátvezetés - medencediszkont.hu
Én ezt ajánlom, nagyon egyszerű belevágni egy éles új kis szikével (én is megcsináltam), és nem szűkíted le a forgatót, plusz a medencénél is lefelé megy a cső, nem oldalra, és csap is van rajta ha a szűrőt kell tisztitani... plusz lesz lehetőséged levegőt is keverni a medencébe vele ! -
poli27
veterán
Vettem egy Bestway 4x2x1m 6,6m3 medencét 3 hete egy 2,2m3 homokszűrővel ami hozzá volt. Picinek találtam, mert nem ment a porszívózás rendesen, vettem egy Bestway 8,3m3 homokszűrőt amibe 36kg homok megy (28kg üveggel töltöttem fel)! A befúvókat is kicseréltem, sokkal faszább nem húzza lefelé mint a sima csöcsöt a cső... és beleraktam egy normális szkimmert is, mert a belógatóst szadizta a fiam..., most már elég faszán tisztít porszívóz meg minden :D Ennél a skimmernél 2db gumitömítés van, nem kell szétvágni, ez a jó benne, mert ez fóliás medencéhez van direkt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Macrodroid
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest