- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsi kecske
tag
Köszi a válaszokat! ( nem tudom hogy kell több embert tagelni 😁)
Jövőre akkor beszerzek egy ilyen robotot, erre a cca 1-1.5 hónapra már nem biztos h befektetek.
A solar takarót mindenképp megrendelem, jobbnak tűnik az elmondottak alapján.
Miért kicsi amúgy a 6os szivattyú? Kb 2.5h óra alatt körbe forgatja a vizet.
Igaz még az előző 3.66x0.72es medencéhez vettem, de gondoltam future proof lesz 😁
-
Big_Boss
senior tag
-
Vismajor01
addikt
-
bigrob
őstag
-
hcol7
senior tag
-
hcol7
senior tag
-
Márton
nagyúr
-
Vismajor01
addikt
-
andrisms
aktív tag
Megérkezett a STEINBACH MEDENCE TISZTÍTÓ ROBOT AKKUS 061208 BASIC 2.0 (csomagolás nélkül)
Délután próba, addig is amit eddig nem tudunk biztosan:
- doboz nélkül jött, aránylag jól becsomagolva
- garancia 2 év
- magyar nyelvű használati, számla, kiemelő kampó, lehúzó kefék, töltő és maga a gép érkezik
- 49.990Ft volt ingyen postával, hogy később visszakövethető legyen. ha feliratkozol hírlevélre, van -500Ft kupon pluszban.Aki használ bele szűrőgolyót, pontosan melyiket lehet érdemes bele megvenni?
-
bigrob
őstag
-
Xabi78
aktív tag
Amit még néztem, az a STEINBACH MEDENCE TISZTÍTÓ ROBOT AKKUS 061208 BASIC 2.0
(Ez 6000l/ó)Ilyenem van kb. 1 hete. Nagyon jó. Eddig szemüveggel és gégecsővel porszívóztam a medence alját. Egy órán keresztül megy, elég komoly tempóban, szinte hibátlan munkát végez, nekem szögletes, 2.44x4.88-as medencém van, itt a sarkokban marad egy kis homok. Nekem csak akkor akadt fenn, ha bennhagytam a létrát, egyébként hibátlanul teszi a dolgát. Szögletes medencében nem szabad rátenni a plusz kis lehúzó lapárokat, mert felakadhat (ez benne van a leírásában is). Körmedencében nincs ilyen gond. Nagy medencékbe nem lesz jó, mert véletlenszerűen bolyong körbe a medencén, de 12 négyeztméterig biztosan jó. Könnyen tisztítható. És megspórolt nekem heti fél-egy óra munkát, plusz a medence is sokkal tisztább.
-
bigrob
őstag
-
bigrob
őstag
-
Márton
nagyúr
-
Márton
nagyúr
-
Winne
nagyúr
Köszi mindenkinek a tippeket, valamelyiket megrendelem.
Linkelt két Kokido uaz amúgy? [link] [link]
Amit küldtél ZR200-at is rászánnám még árban amúgy, ha megéri azt. 0 tapasztalatom van, tegnapelőtt lett felállítva a medence, tegnap már fürödtünk benne, össze kell szednem pár dolgot hozzá, amit meg kell venni, nem egy szezonos dolgokat szeretnék venni, hanem minőségibb, á/érték arányban jó termékeket.
A gyári papír szűrőst vízforgatót szeretném cserélni egy normálisra.
Egy porszívót szeretnék venni.
Ha valami nem drága és jó megoldás tudtok ajánlani, akkor valami vízmelegítőt.
Meg kis gyorstalpaló a vegyszerezéshez, egy 3 meg egy 4.5 éves gyerek ölöndül a medencében.
3.66-os Bestway Steel Pro Max medence. [link]
-
luckyboi82
tag
-
andrisms
aktív tag
#hőszivattyú
Végül egy FAIRLAND MINI HP SHP05 5,8kW-ra esett a választás.
Kis beszámoló, hogy legyen róla valami.jelenlegi szett:
- Bestway Steel Pro MAX 305x76cm Fémvázas medence (56406)
- Bestway Papírszűrős vízforgató 5,7 m3/h
- Steinbach Bypass szett
- Intex szolártakaró
- medence alatt rtg: beton gyeprács-geotextil-7cm XPS-tekercses PVC-műfű- medenceMivel a medence kicsi (305cm-es), szóval aránylag kevés vizet kell felfűtenie, nagyjából 5m3 van benne.
Óránként 1-1,5 fokot emelt tegnap a hőmérsékleten, napsütés sem volt, így a szolártakaró nem dobott érdemben rajta.
Fogyasztás elvileg 840W, de majd mérni fogom, kíváncsi vagyok rá.Nem hangos, hozzászólások alapján féltem kicsit, de a vízforgatónál nincs sokkal nagyobb hangja.
Túlméreteztem, úgy voltam vele hogy nem gond ha előbb felfűti a vizet, illetve ha a későbbiekben medencét cserélünk, akkor esetleg egy kicsit nagyobbhoz is jó lehet.
28m3-es medencéig írják, de szerintem valahogy max a feléhez lehet jó. -
andrisms
aktív tag
Sziasztok
HŐSZIVATTYÚ téma.
Tapasztalatok kellenének, jelenleg ezek az opciók vannak ár szerint rendezve:
- SUPER MINI - HŐSZIVATTYÚ MEDENCÉHEZ (4KW) 135.000Ft
- DuraTech Hot Splash HS40 3,75KW 163.500Ft
- FAIRLAND MINI HP SHP03 3,5KW 168.000Ft
- Steinbach Mini hőszivattyú 4kW 170.000Ft
- Bestway hőszivattyú 4kW 180.000FtA medence: Bestway Steel Pro Max fémvázas medence 305x76cm (56408) durván 5m3 vízzel, szóval kicsi.
Ki melyiket ismeri, mi lenne az ajánlott?
Érdemes lehet esetleg egyel nagyobbat venni, gyorsabban felfűt, nem szenved annyira, stb... megérheti a felárat?
- FAIRLAND MINI HP SHP05 5,8KW 229.000Ft -
YAS-dude
őstag
Nem ismerem a konkrét hőszivattyút, nekem a pingvin van
, és igen, van bennük áramláskapcsoló, elindulnak, ha mozog bennük a víz és van hőigény, megállnak, ha ezek valamelyike nem teljesül.Én nem veszegetném el a hőszivattyútól az áramot az időkapcsolóval, nem szeretik, a kompresszor leállítása után a ventilátor még dolgozik pár percig, stb. Elég ha a keringetőt kikapcsolod, az áramlásérzékelő intézi a hőszipkát.
Ezt a cső magasságot nem értem, jó lenne megnézni az eredeti doksit, mert ez szerintem félrefordítás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple MacBook Air 13 M1 (2020) 8GB/256GB szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, és igen, van bennük áramláskapcsoló, elindulnak, ha mozog bennük a víz és van hőigény, megállnak, ha ezek valamelyike nem teljesül.
Vesa