- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
luciferc
őstag
Nem kell semmi bypass. Ha a sóbontó nincs bekapcsolva, akkor átfolyik rakta a víz és kész. Tehát ha te 24 órában akarsz szűrni és melegíteni, akkor úgy szűrsz (szerintem fölösleges). Közben meg a szükséges időtartamra bekapcsol a sóbontó. Én éjszaka csinálom, szépen fertőtlenít, aztán távozik a klór és mire fürdeni akar az ember már nincs semmi szag. Amúgy is minimális ha működik éppen.
szerk: olyan hőszivattyú kell, ami bírja a sós vizet.
-
Janusz001
őstag
Nem kell neki bypass ág, szivattyú, szűrő, sóbontó, ha 0-24 -ben járatod a szűrőt, akkor meg csak elindítod a sóbontót a neked tetsző időben az előírt időtartamban, utána automatikusan ki-be kapcsol naponta, nem olyan bonyolult ez.
Ami még bekavarhat, az az, hogy takarod -e majd a medencét vagy nem, takaratlanul többet kell járatni.
Jó és kényelmes dolog a sóbontó, elején többet kell mérni, mire kitapasztalod, de szerintem megéri.
Szűrés időtartam is a medence méretétől és a szivattyú kapacitásától függ, nálam megy 12 órát, pedig papír szerint elég lenne 4 is, baja a víznek nem lesz tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Fujifilm X
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Synology NAS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged