- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman.
senior tag
A szűrőm és a szivattyúm is nagyobb, és terhelhetőbb, így összehasonlítani nagy értelmét nem látom. Ami biztos: az elején én sem tudtam mennyire kell figyelni a nyomásra, és ami segítség volt, az hogy a mérőre behúztam alkoholos filccel a kezdőnyomást, ha feljebb ment, akkor visszamostam a szűrőt. Holnap reggel majd megnézem, mennyi nekem az aktuális nyomás. Nyáron szokott beopálosodni a kánikulában vagy eső után, kell pár nap és rendbe jön napi 1-2 óra szűréssel és + vegyszerrel, emiatt nem kell „megijedni”,ha 2/3-ig van a szűrő, akkor ne rakj bele több homokot!!!
Régóta nem nézem a nyomásmérőt (ránézek, de csak ellenőrzésképpen), az a fő szempont a szűrővisszamosásnál, hogy a nyomó oldalon mennyire jön a víz. Elforgatható az elem, és ha a vízfelület felé irányítom látható, hogy „kilő” vagy csak csobog.
Van egy másik módszerem is, de azt nem írnám le mert hülye sznob kategóriába kerülhetek egyeseknél.
Rövid válasz a kérdésedre: nooooormális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a The Shadow Syndicate
- Óvodások homokozója
- Intel Core i3 / i5 / i7 6xxx "Skylake" és 7xxx "Kaby Lake" (LGA1151)
- Opel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Packeta
- Formula-1
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest