Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy 7.6m3/óra (250W)-os homokszűrős szivattyú nyomásmérőjén nagyságrendileg milyen értéket kellene látnom? Tudom, hogy ez nagyon sok mindentől függ, ezért is használtam a "nagyságrendileg" szót
Jelenleg 0.3 bar körüli értéket mutat.
A gyári doksi csak annyit ír, hogy az üzemi nyomás felett 0.5 bar-al már tisztítsam, vagy cseréljem a homokot, de arról nincs szó benne, hogy mennyi az üzemi nyomás.
Előtte egy 2m3/órás papírszűrőm volt, a nyomó ágon ahhoz képest érzésre (kézzel nézve) bőven megvan a 3-4-szeres teljesímény.
Akkor mégis miért kérdezem ezt a hülye nyomás dolgot?
Hát azért, mert sajnos sikerült addig taktikázni 1-2 hete, hogy 3 napig nem ment a szűrő (nem voltunk otthon), miközben egy nagyobb szél lekapta a takarót is. Meg is lett az eredménye: rendesen beopálosodott a víz (zöldülni még nem kezdett el). Gondoltam mit nekem opálosodás, itt az új szűrőm, "seperc" alatt meg fogja oldani (a medence csak 7.5m3). Ehhez képest 3-4 napig küzdöttem vele (napi 10-14 órát ment a szűrő), közben klórsokk, porszívózás, stb... Most szép tiszta, de kicsit tartok tőle, hogy valami nem oké a szűrővel.
Egyébként majdnem tiszta új, így a homok is új benne (írtam is róla ide gyenge 1 hónapja, amikor vettem).
Szóval ez így normális, vagy érdemes lenne szétszedni, és átnézni, esetleg több homokot tölteni bele? (most 2/3-ig van kb. a tartály).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Android játékok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest