Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon rá lehet kapni
Nekem is csak ~3 hete van meg egy puha Intex, de sokkal jobban bejött mint gondoltam. Valahogy úgy voltam vele, hogy az újdonság varázsa után majd csak a munkát fogom benne látni (takarítás, vegyszerezés). Ehhez képest kb. a medencében él a család
Baromi jó ebben a nagy melegben beletespedni munka után
Jelenleg is csak azért ülök gép előtt, mert 3D nyomtatok egy intex menetes porszívó csatlakozót a medencéhez, és felügyelem a printert 
Mi már fontolgatjuk, hogy leásunk jövőre vagy 2 év múlva egy merev falú fóliásat, de még nem tiszta, hogy igényel e kőművesmunkát (4.5 - 5m átmérőjű kerek medence a cél). Tovább nehezíti a helyzetet, hogy a ház eredeti tulaja úgy tervezte meg a kerítést és az egész épületet, hogy minél intimebb legyen. Ez abból áll, hogy utcafrontról csak a garázsba lehet bemenni, a garázsfelhajtóról sem lehet bejutni a kertbe, és máshonnét sem. Szóval ide se bobcat, se sóderos kisteher se más nem jön be, és a földet is kitalicskázni lehet max. Szóval tartok tőle hogy ez rohadt nagy meló lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Ulefone RugKing
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem is csak ~3 hete van meg egy puha Intex, de sokkal jobban bejött mint gondoltam. Valahogy úgy voltam vele, hogy az újdonság varázsa után majd csak a munkát fogom benne látni (takarítás, vegyszerezés). Ehhez képest kb. a medencében él a család 
Vesa