Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
Apámék 10 -en voltak testvérek, de nem azért mert a szüleik szerették a gyerekeket, hanem a du*ást...
Persze mi meg fiatalok vagyunk még, változhat. De ahhoz az emberek mentalitásának is változnia kéne. Sajnos egyre jobban azt vesszük észre, hogy az ember értékeit megbecsülés, fejlesztés helyett inkább sárbataposni akarják, mindenki mindenhol csak átvágni, kihasználni akarja a másikat. Jó nem mindenki, de nagyon sokan.
És annak ellenére h nálunk nem anyagiak miatt van ez, azért az is elég durva milyen a megélhetés. Nem tudom merre felé laksz, de pl Alföldről jött ide egy srác dolgozni GYMS megyébe 400 Ft !!!!-os órabérének örült mint az állat, mert ahonnét ő jött ott ennyit se lehetett.
Ne érts félre nem vagyok nagyigényű, szerintem egy pár havi 220 000 ft-ból simán megél, azaz elég ha mindkettő keres 110 000 -ezer forintot - csak ugye nem mindegy, hogy ezt milyen munkával, s hány órában!
Na de ez már nagyon OFF , hagyjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest