Hirdetés
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
jobbman
tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Sziasztok,
vártam 20 percet, ki is mosta az agyát, mivel a knight rider-es fényeket megkaptam, eddig nem voltak.

A biztosítékokat meg akartam nézni, csak valami irányt szerettem volna melyiket nézzem. Este még kimentem ránézni, és észrevettem hogya belső világítás sem működik. Megkerestem a biztosítékát és gondoltam kicserélem, legalább az legyen. Láss csodát, a belső világítás (ROOM) biztosíték csere után minden visszaállt a régibe, működik a rádió, kijelzők, távinyitó is.

Nem gondoltam volna hogy ennek van köze hozzá.
A remote kábelnek a 12V-ot mindegy honnan szeded, a lényeg hogy ne direktbe kapja az akksiról hogy ne fogyasszon államdóan. A rádió saját kábeleibe nem akartam belenyúlni. Szivargyújtóra volt nekem kötve régebben kihangosító, de már nem volt használva csak lógott a levegőbe, azt használtam.
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest