Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
jobbman
tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Sziasztok,
vártam 20 percet, ki is mosta az agyát, mivel a knight rider-es fényeket megkaptam, eddig nem voltak.

A biztosítékokat meg akartam nézni, csak valami irányt szerettem volna melyiket nézzem. Este még kimentem ránézni, és észrevettem hogya belső világítás sem működik. Megkerestem a biztosítékát és gondoltam kicserélem, legalább az legyen. Láss csodát, a belső világítás (ROOM) biztosíték csere után minden visszaállt a régibe, működik a rádió, kijelzők, távinyitó is.

Nem gondoltam volna hogy ennek van köze hozzá.
A remote kábelnek a 12V-ot mindegy honnan szeded, a lényeg hogy ne direktbe kapja az akksiról hogy ne fogyasszon államdóan. A rádió saját kábeleibe nem akartam belenyúlni. Szivargyújtóra volt nekem kötve régebben kihangosító, de már nem volt használva csak lógott a levegőbe, azt használtam.
Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- PC Architech Shop Számítógép és hálózat szerviz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest