- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nyepi
tag
Típushibája, hogy a tűzkarikánál kifúj az injektor, ami miatt elmegy az olajnyomás. Nem tudod leellenőrizni, csak megkérdezni, hogy cserélték-e. Ha megveszed, akkor azzal kell kezdeni, hogy leveszed az olajteknőt és belenézel a szívókosárba, hogy mit látsz és érdemes kicserélni a tűzkarikát is. A hangja legyen jó, ne járjon kopogósan.
Még a vezérműlánc szokott megnyúlni (bár ezt nem mondanám típushibának). Ezt géppel meg lehet nézni. Illetve, ha rádugtok gépet, akkor érdemes megnézni a porlasztók értékeit is! -
4Grider
nagyúr
Nekem egyetlen problémám volt 2014-es CX-5 2.2 dízellel: 170000 valós kilométernél 10-12 ezrenkénti olajcserénél úgy meg volt nyúlva az olajpumpájának a lánca és úgy meg volt kopva a hozzá tartozó fogaskerék, hogy kész csoda, hogy menet közben nem ment el a kenés. Nem tudom, hogy ez a beszállítói probléma már esetleg 2012-ben is megvolt-e, ha igen, akkor motorbontásal kell kezdeni...
-
tobias40
veterán
4031 hszben a képen a "SET" gombot nyomva tartod járó motornál amíg el nem alszik a lámpa és mész vele folyamatosan vagy 15-20 km-t és bekalibrálja magánakaz új kereket/gumit!
Én is tegnap csináltam meg ,téli kerékre váltás miatt bejelzett.Azóta mentem vele 200 km-t és minden rendben..
Most nézem,lehet neked nincs ilyen gombod?
-
lemmy71
őstag
Rohadás, kettöstömegű, injektorok, ezek javítása többe kerülnek mint maga az autó.
Nekem 2004 -es van ugyan ez a 121 pacis, én anno zsír újonnan vettem vigyáztam rá, de ezeket amit leírtam én is cseréltem, most van benne 200 ezer és cirka 1,3 misit költöttem rá a kötelező szerviz felett
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Mozilla Firefox
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest