- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
gyuri81 #5681 üzenetére
Azért a CX5-nek volt elég komoly konstrukciós hibája, ami az olajszivattyú menet közbeni leállásával járhatott. Én ezért cseréltettem a szivattyú láncát és fogaskerekét 150e km-nél (szét volt nyúlva a lánc és kopva a fogaskerék), mint kiderült, már megint nyúlt és kopott, szóval az új gazdájának is költeni kell rá. Ez, a váltóhiba és az elektromosan behajtható tükrök mechanikájának elkopása/szétesése volt az autó teljes hibalistája nálam 170e km-ig. Nissan X-Trailbe ültem át egy éve, azóta sem szoktam meg, annyira szedett-vedett autó egy élhető Mazdához képest, ahol minden logikusan/jól működött és kézre esett.
-
4Grider
nagyúr
válasz
gyuri81 #5670 üzenetére
2014-es CX-5 váltóm néha nem vette az 1-est, illetve sokszor előfordult vele, hogy 5-ösben, de főleg 6-osban rázta a váltókart (zörgött az egész kar a rezonanciától). Én sem akartam megbontást, a márkaszervíznek meg főleg nem volt kedve hozzá, akkor meg főleg nem, amikor még garanciális volt az autó. Szóval ebben maradtunk, az új tulajának is ugyanúgy működik, immár bőven 200e km felett. Még így is szerethető autó volt...
-
4Grider
nagyúr
-
4Grider
nagyúr
Nekem egyetlen problémám volt 2014-es CX-5 2.2 dízellel: 170000 valós kilométernél 10-12 ezrenkénti olajcserénél úgy meg volt nyúlva az olajpumpájának a lánca és úgy meg volt kopva a hozzá tartozó fogaskerék, hogy kész csoda, hogy menet közben nem ment el a kenés. Nem tudom, hogy ez a beszállítói probléma már esetleg 2012-ben is megvolt-e, ha igen, akkor motorbontásal kell kezdeni...
-
4Grider
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R #4546 üzenetére
Mikorra várjam? 2014-es CX-5-öm van, eddig mondjuk csak 170000 km-ert tettem bele...
A láncot akkor gondoltam lecserélni, amikor hallani lehet, hogy szükség van rá. Vagy rögtön költeni kellene rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple TV eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest