- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
ParmaBoy
tag
Szerintem sosem felesleges, viszont: nem tudod véletlenül, hogy milyen kritikus értéknél írja be? Mert én jártam egyszer úgy, hogy az egyik céges (flottát kezelek) injektorhiba miatt higította (és a tűzkarika is rossz volt), a szívokosár is szépen-lassan telt, de pont nem írt még hibát, látszólag tette a dolgát, cserébe már fémreszelék volt a turbóban az elégtelen kenés okozta kopás miatt , ott sajnos nem oldotta meg egy egyszerű takarítás a dolgot. Én -közgazdász diplomával, szóval semmi közöm az autószereléshez- tisztítás után is lehet mérnék olajnyomást. Aztán lehet az egyszeri rossztapasztalat miatt (ami egy volt az ezerből és a csillagok állása is rossz volt) túlgondolom a dolgot és olyan vagyok, mint a google a köhögésre: biztos halál
-
aleister
veterán
Köszi a részletes választ!
Laikusként ezek nem tűnnek márkaspecifikus műveleteknek. Gondolom csak emiatt nem kell szakszervizbe vinnem.
Bér most elég rendesen meginogott a bizodalmam a szerelőmben. Ha ennyire triviális a tűzkarika csere utáni szívókosár tisztítás, akkor vajon miért maradt ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest