- Celeron aranykor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
válasz
#21346560 #5019 üzenetére
Amíg volt TMC-m, addig én is így voltam vele. Viszont elment az idő az offline térképek felett, egyre több hiba és frissítési hiányosság jött. A waze-hez meg hozzászoktam, mert látom a forgalmi adatok, jelzik, ha veszély van (út szélén álló autó/úton levő tárgy stb tök hasznos), nem mellesleg a rendőrt is elég megbízhatóan jelzi. A térkép meg olyannyira gyorsan frissül, hogy szinte sehol nem futok hibás jelölésbe. Azt, hogy hogyan tervezzen, lehet finomítani, kezeli a matricák meglétét/nemlétét, ezerszer többet ad, mint régen az igo/sygic. Nem mellesleg nem kell gigabájtkat másolgatni, 5 perc alatt fent van bármin, most már akár az okos csavarhúzón is
-
Moleman
addikt
válasz
#21346560 #5019 üzenetére
Én szeretem, ahogy kinéz, ahogy működik, amit mutat, de tényleg sokszor hülyeséget tervez, még új helyen is sokszor felülbírálom, mert messziről látom, hogy hülyeség.
Pl Bécsben hónapokon keresztül visszafelé akart bevinni egy félig lezárt egyirányúsított utcába. Vidéken szinte sehol nem stimmelnek a sebességkorlátos szakaszok, gondolom Ausztriában kevesebben foglalkoznak térképszerkesztéssel, mint nálunk.
Angliában viszont nagyon jól működött mindenhol, nagyonvidéken is, nagyvárosokban is.Tavaly kipróbáltam az összes többi alkalmazást is, pár éve több bérautó gyári naviját is, de egyik sem tetszett. Már az új generációs iGO is elavultnak érződik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest