Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Aktív témák
-
bela22
tag
fel!
-
xcbiker
addikt
akár engem is érdekel rossz.
-
bela22
tag
up
-
harold_
csendes tag
az amit láttál, az a régi nem működő vinyóm, most felraktam mellé a kicsit újabb jól működő vinyó fényképét is. ha lenne (lesz) a régihez elektronikád, akkor oda tudnám adni akár a komplett jól működőt is!
-
bela22
tag
up
-
-
harold_
csendes tag
szia! nekem van egy 80-as működő vinyóm, de vagy egy nem működő is.
a kettő között 4 hónap különbség van, de minden stimmel: nyák verzió, ic-k, stb.
de mégsem megy vele. a probléma az hogy a bios azt hiszi, hogy csak 30 gb-os a vinyóm.
tehát ha tudnál egy pont ilyet Bővebben: link adni, akkor tudnék adni egy kicsit újabbat
harold
[Szerkesztve] -
bela22
tag

-
bela22
tag
up
-
bela22
tag
up
-
bela22
tag
up
-
bela22
tag
fel

-
bela22
tag
up
-
L1m1
tag
Nekem is kéne 120GB Maxtor elektronika, de hiába én is már mindenhol probalkoztam
nincs senkinek sehol... 
-
bela22
tag
Senkinek nincs mechanika hibás maxtor 80, 120, vagy 160 Gb-os winyója???

-
bela22
tag
up
-
bela22
tag
up
-
bela22
tag
up
-
bela22
tag
up
-
bela22
tag
up
-
bela22
tag
Igen, inkább ''örökbe''
kellene, mert van 3-4 jó mechanikás 120-asom, meg 1 80-as, és minden rossz az elektronika! Általában ez a 120-as széria tényleg típus hibás volt, mert előbb utóbb megadják magukat, de inkább előbb! Legtöbbször egy kis motorvezérlő ic hal meg rajta, mert tervezési hibás, de más problémák is vannak vele! -
bela22
tag
up
-
bela22
tag
up
-
bela22
tag
Keresek a címben jelölt maxtor típusokhoz elektronikát!
Tehát 80Gb, 120 Gb , 160 Gb-os elektronikák jöhetnek! Calypso felírattal rendelkezők előnyben, de más is jöhet!
Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nincs senkinek sehol... 
kellene, mert van 3-4 jó mechanikás 120-asom, meg 1 80-as, és minden rossz az elektronika! Általában ez a 120-as széria tényleg típus hibás volt, mert előbb utóbb megadják magukat, de inkább előbb! Legtöbbször egy kis motorvezérlő ic hal meg rajta, mert tervezési hibás, de más problémák is vannak vele!