- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Nem rég lett meg a 27"-es 1440p monitrom, hát azt kell mondjam elég jól néz ki, az animációt leszámítva elég jól dolgozik ez a frostbite engine.
Én PAW-al toltam multiba, az egész jó volt még platon is. Igen az sajnos gáz, hogy egy egy craft után le kell mászni kipróbálni. Miután belerakták az auto fire modot kijött egy két imba dolog, pl Valkyre auto-val kész daráló és hatalmasat sebez legnehezebb fokozaton is, ilyen még a remnant Sweeper is auto moddal, ami nem üt akkorát de nagyon hosszú a tár
Bio converterrel meg kész sosem fogy ki, reloadol 5% lifeért cserébe, de ha pl health modot használsz vértben, akkor meg absz machine gun 
sisRyderrel nekem is a Suvi románc jött be legjobban, bár még egy kicsit jobban kifejthették volna. Szvsz nagyobb felbontáson megérheti még egy playtru, nekem jobban bejött a nagyobb képen az 1440p mediumon, mint az 1080p highon.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bio converterrel meg kész sosem fogy ki, reloadol 5% lifeért cserébe, de ha pl health modot használsz vértben, akkor meg absz machine gun