Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jigoku
tag
Na hát pont most fejeztem be az Andromedát, és nekem speciel tetszett. Nyilván nem lehet összehasonlítani az eredeti trilógiával (már csak azért sem, mert hát az mégiscsak 3 epic játék volt, ez meg egy szem játék x,D), de nekem nem is volt célom.
Úgy álltam neki, hogy hallottam a sok utálkozást a grafika meg miegymás miatt, de próbáltam ezeket mind figyelmen kívül hagyni. Szeretem a ME-t, nagyon vártam az Andromedát is, de először csak félve a demót szedtem le, amikor elérhetővé vált. Viszont elég volt másfél óra játék, hogy aztán rendesen is megvegyem. ˇˇ
Aztán nagyon bele is lendültem, van benne gyenge 100 órám. Ami azért durva, mert minden mellékküldit megcsináltam közben is (abszolút nem éreztem azokat se erőltetettnek, nagyon kreatívak meg változatosak voltak), és az első két ME játék volt nekem együttesen ennyi játékidő (ott is megcsináltam minden mellékküldit). És nem csak sok időre lekötött, hanem tényleg nagyszerűen szórakoztam. Az összes idegesítő glitch ellenére (pedig a külföldi barátaim még jól ki is röhögtek, hogy kb. az összes létező vacakkal szembefutottam játék során, kezdve a "beragadt Nomad-tól" egészen a halkan hallatszó társaim hangjáig mindennel) teljesen magába szippantott a történet és a hangulat. Valóban sajna súlytalanok voltak a döntések (azt leszámítva, hogy szegény Drack-kal volt pár összeveszésfélém lol), meg nem volt teljesen hibátlan a történetvezetés sem, de nekem mindezek ellenére is nagyon tetszett, és úgy érzem, megállt a lábán. Elég epic volt, és bár nem bánnék valami folytatást, de ha végül nem kap is le fogom tudni zárni magamban ezt így.
Szóval nekem nagyon kellemes csalódás volt a sok utálkozós írás meg videó nézése és olvasása ellenére is, különösen a trilógiás utalásokat imádtam. Meg rengeteg vicces és/vagy epic jelenet volt benne, szóval nagyon örülök, hogy végül nem hagytam magam meggyőzni, és belevágtam.

Remélem, azért valami PS4 HD remastert csinálnak majd a trilógiából, biztos vétel lenne. ˇˇ
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- MWC 2026: A HMD digitális tárcát, videóhívást és AI-t hoz a butatelefonokra
- Automobilista 2
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest