Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz -KP- #5955 üzenetére

Az én DLC vágyam, hogy a MEA is kap egy tisztességes lezárást, mint ahogy a DAI is kapott a Trespasser-el az alapjáték jellegtelen végbeszakadása (+ erőltetett NPC köszöntőkör) után (ami szerintem 1:1 igaz a MEA-ra is, csak Corypheus helyett az Archon esett össze, és még "lakoma" sem volt, ahogy most a búcsúhelyszín sem volt épp "pompás"), ideális esetben a Benefactor is felbukkanhatna végre, ha már végig ott lóbálták azt a koncot, hogy legyen érdekes töltet is a lezáráshoz vezető úton (Solas megfelelője talán egy Angara külsőben az orrunk előtt "rejtőző" Jardaan lenne, ha 1:1 copy-paste sablonra hajtunk, akkor Jaal, de esetleg megkavarhatnánk úgy is, hogy Kett külsőben ténykedik "beépülve", vagy egy feltáratlan Vault-ban alszik még és pont a játék végén ébred fel, mikor kinyílik a Meridian ajtaja).

Amúgy ahogy telik az idő, egyre jobban haragszom a MEA-ra. Felébresztette, de nem elégítette ki a Bioware függőségem. Tegnap elindítottam fél percre a DAI-t, csak hogy gyönyörködjek a design-ban, és orrba vágott, hogy mennyivel szebb, mint a MEA (miközben kisebb a gépigénye), mert sokkal részletgazdagabb és "festőibb" a helyszínek kidolgozása. (Mikor megjött a MEA, győzködtem magam, hogy elég szép ez is, illetve a DAI-nak inkább a gyengeségeit idéztem fel, mikor gondolatból próbáltam összevetni. Nagy hiba volt...)
    Hol vannak a MEA-ban ehhez hasonlóan kidolgozott helyszínek: tikk, tokk? :O

Új hozzászólás Aktív témák