- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerKollar
őstag
Nálatok volt már olyan hogy bug miatt nem tudtatok befejezni egy küldetést? Nekem most hirtelen lett kettő is...(Medical Supplies,Strange Beacon). Először is a havas bolygón járok és(szerintem nem nagyon spoiler,századrangú mellékküldi) találtam egy ilyen beacont ami mint kiderült körbe lett véve aknákkal,mondta hogy scanneljem őket,mondom oké bescanneltem párat szétlőttem fölrobbantak és beszálltam a nomad-ba és továbbhajtottam,adios. De a küldetés nem lett meg pedig elvileg ez lett volna a feladat. Mind1 mentem a kövire Medical Supplies 1/3 már megvolt,odamegyek a helyre és elvileg oda kéne lerakni az E-vel a cuccot de nem dobja fel hogy nyomjam meg az E-t,mondom ez fura,néztem gyorsan a youtube-on egy végigjátszást a küldetésről és biza a srác csak odament ahogy én és neki feldobta... Akkor vettem észre hogy még mindig írja az aknamezős küldit,gondoltam lehet azt érzékeli a játék hogy mivel az még nincs kész még mindig ottragadtam az aknamezőn és addig más küldit nem is tudok megcsinálni,visszamentem,a területen az összes aknát vagy 20 perc alatt megkerestem(legalábbis szerintem az összeset kb 2 km-es körzetben végigjártam az egészet és még mindig írja a küldit) és semmi. Megint oké youtube végigjátszás a küldiről a videóban a srác beszállt a nomadba,ment kicsit körbe körbe a területen,felrobban sok akna de a nomadban nem sebezét,majd továbbhajtott és megadta neki a küldit... Nem tudom hogy emiatt lett bugos a másik is vagy független a kettő egymástól de rohadtul utálom hogy bug miatt nem lehet befejezni egy küldit... Az a baj hogy 1 save slotom van,autosave-et lehetne esetleg visszatöltenem de fene tudja már melyik lenne a jó. Próbáltam újraindítani a játékot,semmi,visszamenni a tempestre majd újra a bolygóra,semmi. Veletek volt már ilyen? Van aki már túlvan ezeken a küldetéseken? Csak nálam ilyen bugos?
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest