- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Emgem sokkal jobban zavart a 3. részben, hogy a másodikból importált karakterem, távoli rokona sem lehetne az importált karakternek! ez nekem nagy csalodás volt, mert én nem gyári karakterrel játszom,
Sehol nem olvastam, hogy ez bárkit is zavart volna, és hogy témánál maradjak, az új trilógia részei között is generációk fognak eltelni, bár még semmi sem biztos, de nem csak én érztem a trilógiában, hogy a minőség, kidolgozottság egyre kevésbé lett fontos, ahogy egyszerüsödött a játékmenet is, főleg a 3. részben éreztem ezt.
A játékmenet önmagában egy tök egyszerü lövölde, és nekem a helyszinek sem tetszettek annyira mint pl a 2. részben. Lőttem egy képet szemléltetésképp. Értem, hogy a Cerberus ujra alkotta Shepardot, igy teljessen máshogy is kinézhet, logika szerint, de ez egyforma kód alapján készitett/importált karakter. Az egyik az anyja lehetne a másiknak
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- 202 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U7 255H, RTX 5060 (FOGLALVA)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest