- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- thesound: Segítőkészség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
veterán
Szerintem a legkevésbé ez számít. Nagyon kevés tps játék van ami tetszett. Ez az egyik, a másik a Splinter Cell sorozat. Számomra Deus Ex óta a legjobb játék a ME 1-2, bár erősen gondolkodom perpillanat, hogy felhelyezem a trónra a Deus Ex helyére. Ez a precizitás ahogy az egész ME univerzum, a karakterek, a párbeszédek, az animációk fel vannak építve szerintem példás.
Az meg csak hab a tortán, hogy a döntéseid kihatnak a későbbi játékmenetre. Amit Mass Effect 1-ben csináltam, hatással van arra, mi történik ebben a játékban. És majd gondolom ugyanez lesz a Mass Effect 3-al.
Elég régóta játszom már pc-s játékokkal(kb 1995 óta) és azt tudom mondani úgy nagyjából 5-6 éve egyre inkább csak ontja a szemetet a játékipar. Vegyél egy jó engine-t vagy írjj egyet, csináljj hozzá pár pályát amin pár óra alatt végig lehet rohanni, öntsd le nulla sztorival és utána add el olyan állapotban hogy az első nap már patchelni kelljen. Ez a trendi mostanság úgy 20ból 18 játéknál.
Nemrég fejeztem be, pénteken kezdtem a Mass Effect 2-t és elég sokáig kitartott. Persze végig csináltam a főszálakat, felbéreltem mindenkit, minden csapattagom nyűgjén is segítettem, ez nem kevés idő volt. De az látszik, hogy ebben a játékban jócskán van belefektetett munka. Az egyetlen unalmas rész a játékban ez a szar bolygószkenelés. Ha az nem lenne benne, ráírnám a 10/10-et.
Arra amúgy kíváncsi lennék, kinek sikerült végigvinni az utolsó küldetést úgy, hogy mindenki életben maradt. Nekem elsőfutásra Legion és Jack volt, aki nem élte túl.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Arc Raiders
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- HP ProBook 640 G8 14" Core-i3 3.00GHz) / 8GB RAM / 256GB SSD / Win10 Pro
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- LENOVO Gaming topik - még frissebb lista (2026.01.21)
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs