Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
Igen, a személyes szállásodon van, érdemes rákattintani, vagyis ráspace-ezni, ebben a játékban space-ezés van ezerrel
Sokmindent nem tud az űrpocok, de azt üzembiztosan csinálja ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De pont az ilyen dolgoktól, apró részletektől lesz egy játék nem elsősorban termék, hanem szívvel, lélekkel, törődéssel megcsinált remekség
Megyek is játszani 
-
Departed
őstag
Magyarországon csak magyarul (+lengyel, ilyesmi) lehet megvásárolni, ha jól tudom.
Én amúgy korlátozom kicsit magam a napi játékidőt tekintve, hogy minél tovább kitartson, annyira hihetetlenül remek játék. Az első résznél is sokkal jobb, itt minden egyes aspektust úgy érzem hogy ki kell élveznem...pl. vegyetek űrpockot, haláli

-
Departed
őstag
A poén az az, hogy nem a grafikája a játék legkiemelkedőbb része

Hanem a történet, a hangulat, a harcok, a fejlődés, a nemtom hányórányi de sohasem unalmas beszélgetés, morális kérdések, törődés a csapattagokkal...igazából naphosszat tudnám sorolni, miért életem egyik legjobb játéka a Mass Effect, és hogy mennyire király, hogy legalább 3 része volt/van/lesz
És mivel elég régóta benne vagyok a játékos-társadalomban, több száz játékot magam mögött hagyva, elég nagy szó tőlem: bravó Bioware, így kell játékot csinálni, még sok ilyet!
-
Departed
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- Manjaro Linux
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sokmindent nem tud az űrpocok, de azt üzembiztosan csinálja ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megyek is játszani