- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
Wiki-röl:
If Miranda's loyalty mission has already been completed, once Shepard returns to the Normandy, Shepard will have to resolve a dispute between Jack and Miranda regarding the involvement of Cerberus in Jack's torture. Shepard can resolve the conflict without picking a side, in which case, both Jack and Miranda agree to put off their fight until after the mission with the Collectors is over. If Shepard sides with Miranda, then the Commander will lose Jack's loyalty, but has the opportunity to regain her loyalty in a later conversation. In addition, if Shepard was in a romance with Jack, and sided with Miranda, then Jack will break off the relationship and will refuse to rekindle it.Itt irja hogy ha van románc Jackkel akkor választhatod mirandát,. elöször elveszted Jack Loyalitását, de utána rögtön vissza is tudod szerezni.
Én ugy csináltam: Elöször Jack küldijét csináltam meg. Utána megcsináltam vele a Renegád románcot. Csak szex azt helló. Utána Miranda küldije.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Háztartási gépek
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest