- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Na én most fejeztem be, hát a veszteségek nem éppen jól alakultak. Miranda utál és nem lojális, Zaed szintén nem lojális egyiknek se lett semmi baja lol. Talival már összejöttem erre kipusztult, a végén megsimogattam a sírját egy videóban na bazz, meg Legion is kimúlt az is lojális volt. A komplett legénységet is elvesztettem csak a dokinő maradt életben úgyhogy az se volt valami nagy siker
Na erre most hogy vége odamentem Mirandához továbbra se akar látni, beszéltem Jackel mondtam neki hogy bele vagyok zúgva erre azt mondja jöjjek vissza később
Hát mivel nincs több küldetés akkor most várom a következő dlc-t aztán majd utána visszamegyek hozzá.Újrakezdeni nekem semmi kedvem én nem is értem hogy annak mi értelme, minden fegyverrel mégegyszer ugyanazok a küldetések és mindig tudom mi fog történni az nekem dög unalmas lenne.
Mery95: Nézd a küldetéslistát, vagy a térkép is mutatja a feladatokat, nem neked kell kitalálni hogy hova kell menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,RTX 3000 6GB DDR6,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na erre most hogy vége odamentem Mirandához továbbra se akar látni, beszéltem Jackel mondtam neki hogy bele vagyok zúgva erre azt mondja jöjjek vissza később
Hát mivel nincs több küldetés akkor most várom a következő dlc-t aztán majd utána visszamegyek hozzá.