- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Ha már szóba került: Mass Effect PC-verzió hivatalos gépigény.
"Bejelentették, milyen gép kell majd a Mass Effect PC-s változatának a minimális és az optimális futtatásához. A minimum: 2,4+ GHz Intel vagy 2,0+ GHz AMD processzor, 1GB RAM (XP) / 2GB RAM (Vista), NVIDIA GeForce 6 series (6800GT vagy jobb) / ATI 1300XT vagy jobb (X1550, X1600 Pro és HD2400 a minimális igény), DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya, 12GB üres merevlemez kapacitás, Windows XP vagy Vista
Az ajánlott gép: 2,6+ GHz Intel vagy 2,4+ GHz AMD processzor, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 7900 GTX vagy jobb / ATI X1800 XL sorozat vagy jobb, DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya 5.1 támogatással, 12GB üres merevlemez kapacitás, Windows XP vagy Vista".Ui.: Csak azért linkeltem be, hogy lássátok: nem én találtam ki.

Új hozzászólás Aktív témák

- OLED TV topic
- Házi hangfal építés
- Mini-ITX
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Autós kamera eladó
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest