Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolomon17
senior tag
1. Ha figyelmesen elolvasod, akkor láthatod magad is, hogy azt írtam, hogy "nem írja ki" A játékról beszéltem, az ott megjelenő "hint"-ekről és a tutorial-ről, nem a kézikönyvről... örülök, ha abban szerepel.
2. Mint azt korábban tisztáztuk - miután kitiltottál a fórumról - nem gyári, ámde eredeti cuccom van, a magyar fordítást készítő csapat projectvezetője jó barátom, tőle kunyeráltam el.
3. A fentiekből következik, hogy nincs kézikönyvem - ami ugye önmagában is halálos bűn.
4. Abból, hogy valaki nem tud valamit és ezt megkérdezi egy erre a célra létrehozott fórumban, nem tudom, hogy miért kell egyből arra következtetni hogy biztos nincs kézikönyve, mert lopott a cucc, amivel játszik. Ez igazságtalan prekoncepció.
5. Gondolom minden felhasználó, aki itt hozzászólt, eredeti teljesen jogtiszta példánnyal rendelkezik - van valami különleges oka, amiért kiemelésre kerültem?
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest