Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
igen? a földön 6500 millió ember él és ha ebből 100 millióan megveszik(XBOX, PS3, PC tulajok), és egy DVD-n csupán 2 eurót nyernek(500Ft), akkor 200 millió euró jut 100 dolgozónak, fejenként 2 millió euró
, és lehet többen veszik és erősen valószínű h DVD-ként 3-4 vagy több eurót nyernek a fejlesztők
, szal illik megvenni de nem fognak éhen halni
, nem is beszélve az esetleges sponzori pénzeket(Sony, MS), ill. egyéb bevételekről -
-kdM-
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ha valamivel nem vagy teljesen tisztaban akkor ne ervelj vele legyszives...A fejlesztok alltalaban fix bert kapnak (nem tudom nallatok, hogy megy). Az eladott peldanyszam a kiado dolga. Mellesleg "Úgy bírom, hogy a warezoló emberek 99% ezzel a maszlaghal jön"....en pedig tudod mit birok? Hogy az ellenervelok 100%-a azzal jon hogy "szegeny fejlesztok, akik dolgoztak" ezzel 100%-ig egyetertenek csak szerintem nekik ehez semmi kozuk mivel en meg egy fejlesztot nem lattam kampanyolni mivel o megkapja a penzet. A kiado az aki megprobal mindent megtenni a warez ellen. Hidd el, a kiado lesz az utolso akit sajnalni fogok.
En egyebkent szerintem az egeszsegesebb kozep-retegbe tartozom...ha egy jatek tenyleg erdemes ra akkor megveszem (mint ahogy megtettem a Guild Wars sorozattal es meg egyeb jobb jatekkal), de egy szar 15 perces jatekert nem fogok soha adni 13e ft-ot.
Megjegyeznem meg, hogy szerencsere sok igenyesebb jatekot mar megjeleneskor 8000 ft-ert adnak ami jelentos csokkenes raadasul ott a steam es tarsai amire mostmar sok esetben nem mondhatja senki, hogy "nem veszem meg, nincs ra penz inkabb letoltom"
-
Kelvin
őstag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Először is nem mondtam olyat, h warezolok! Azt írtam, h erről nem csak az adott emberke tehet....szerinted egy tizenéves aki esetleg több éven át gyűjtögetett, dolgozott nyáron és pénzt kért ünnepekre a családjától, h egy jó gépet vehessen lesz pénze havi két három játékot megvenni..... akkor ezen gondolkozz el!
Attól te ne félj, h a warezolók miatt éhenhalna szegény fejlesztőgárda és a kiadó
Na most a személyeskedő része:
1.nem iszok alkoholt (rendszeresen) mert sportolok 10-15 éve
2.ritkán bulizok mert tanulok és mellette dolgozom
3.közgazdász vagyok úgyhogy tudom mi a helyzet itthon és máshol (bár ezt nélküle is látom)
4.nem warezolok linux felhasználó vagyok de van egy tiszta xp-m is (meló,játék)
5.Xirtam haveroddal és az acélbetkós bakancsal kevesek lennétek hozzám hidd el
-
Xirtam
veterán
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Teljes mértékben egyetérte veled!

Új hozzászólás Aktív témák

- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Netflix
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, és lehet többen veszik és erősen valószínű h DVD-ként 3-4 vagy több eurót nyernek a fejlesztők
, szal illik megvenni de nem fognak éhen halni