Hirdetés
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
sazabi
aktív tag
spoileres
3 ültemből végigtoltam a gamet, kegyetlen jó volt..
played 13h, adept lvl 40
pistol throw warp barrier charm maxon..jó, hogy nem kell semmi skill ahhoz, hogy végig lehessen menni a fő sztorin, de az a wrexes balhé kiakasztott.
ez volt az első rpg ami csalásra kényszerített, 3 ponttal kevesebb volt a charmon amikor wrex rinyált az atombombás rész előtt..
iszonyatosan irritáltak az ember npck, nagyon jó, hogy ki lehetett hagyni őket a csapatból, szinte az egész játék alatt..persze amikor a végén xy között kellett dönteni csak nyomtam, hogy mennyen tovább a szöveg tőlem megdögölhettek
jó lett volna egy opció, hogy mind meghalhassanak :S kéne mass effect opposing force
viszont elég sok bug van: liftben csomószor beragadtam, fegyverek túlmelegedése nem ment le soxor(főbosst puskatussal csaptam le). mondjuk semmi olyasmi nem volt amit egy load ne oldott volna meg.
na és akkor most nekiugrok megint..1 karakterrel, legnehezebb fokozaton.
Új hozzászólás Aktív témák

- OnePlus 15 - van plusz energia
- Autós topik
- Windows 11
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest