Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Írtam egy egész cikket korábban a témában: https://logout.hu/cikk/mass_effect_szeria_maximalis_grafikaval/mass_effect_1_engine_config.html?stext=mass%20effect - ezen az oldalán részleteztem a használt textúra felbontás felülbírálásokat. Akkoriban FXAA toolt használtam, de ez a reshade frankó mert játék közben állítható minden része. Van pár nagyon vicces post proces effekt, pl. az ASCII art.
Egy negatívumot tudok mondani a fenti módosításról, láttam két npc karaktert az egész játék során, akinek a szájába került valami piros fényforrás amitől világított a feje, meg Kaidenre nagyon rávilágított a konzol ami mellett áll a hajón. Szóval semmi komoly...
A játék legszebb része egyébként a bringing down the sky dlc aszteroidás küldetése, az van legjobban kidolgozva, ott érdemes tesztelni.
Most már az MUIU izé után nyilván nem lesz erre szükséged, bár én még nem próbáltam, de attól megírtam.

Új hozzászólás Aktív témák

- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest