Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• S1M0N

senior tag

válasz ImpersonatoR #2426 üzenetére

Igen, az első részhez a CD Projekt (azóta már PlayON) magyarországi "ága" készített magyarítást, eddig nem nagyon találkoztam olyan megoldással, amivel a digitális verziót is teljesen magyarrá lehetne tenni, így én a saját módszeremmel dolgozok, hibátlanul is működik.

A második részhez már az EA készítette a lokalizációt, így az Originen is tartalmazza a magyar nyelvet.
    Igaz, pár DLC kivételével a legtöbb letölthető tartalom már nem kapott magyar nyelvű feliratozást.

A 3. rész meg semmilyen hivatalos magyarítást nem kapott, viszont a masseffect.hu-n már jó ideje dolgozunk, hogy ezt a részt is magyar nyelven élvezhessük.
    Pont tegnap töltöttem fel egy jókora adag szöveget, mondjuk a számláló szerintem még 1%-ot sem "ugrott"...
    A Citadel kivételével a magyarítás "béta" változata már teljesen élvezhetővé teszi a játékot az angolul kevésbé tudók számára is, de miközben a magyarul Fellegvár néven futó DLC-n dolgozunk, rengeteg kisebb-nagyobb hiba is javításra került a már kiadott fordításokban is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés