Hirdetés
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Igen, az első részhez a CD Projekt (azóta már PlayON) magyarországi "ága" készített magyarítást, eddig nem nagyon találkoztam olyan megoldással, amivel a digitális verziót is teljesen magyarrá lehetne tenni, így én a saját módszeremmel dolgozok, hibátlanul is működik.
A második részhez már az EA készítette a lokalizációt, így az Originen is tartalmazza a magyar nyelvet.
Igaz, pár DLC kivételével a legtöbb letölthető tartalom már nem kapott magyar nyelvű feliratozást.A 3. rész meg semmilyen hivatalos magyarítást nem kapott, viszont a masseffect.hu-n már jó ideje dolgozunk, hogy ezt a részt is magyar nyelven élvezhessük.
Pont tegnap töltöttem fel egy jókora adag szöveget, mondjuk a számláló szerintem még 1%-ot sem "ugrott"...
A Citadel kivételével a magyarítás "béta" változata már teljesen élvezhetővé teszi a játékot az angolul kevésbé tudók számára is, de miközben a magyarul Fellegvár néven futó DLC-n dolgozunk, rengeteg kisebb-nagyobb hiba is javításra került a már kiadott fordításokban is.
Új hozzászólás Aktív témák

- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoLTE/VoWiFi
- Witcher topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- A belépőszintre érkezett a Xiaomi Redmi A7 Pro
- Apple MacBook
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 4070 DUAL 12GB GDDR6X OC
- ASUS TUF A14 (2024) Ryzen AI 9 370HX / RTX 4060 / 32GB / 1TB / dobozos, megkímélt
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4050 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14-OLED-,2.8K - Ultra 7 155H,16GB/1TB SSD-Garancia!
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest