Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Hm, fura. Egy level 50 karaktert importáltam egy második végigjátszáshoz, és csak Level 59-en végeztem, XP-ben elég messze (79k - 86k) a 60-astól. Pedig elég alaposan játszottam, DLC-kkel és minden fellelt melléküldetésekkel együtt. Ezek szerint háromszor kéne végigjátszani, hogy 60-as legyen a karakter?
Ez most csak azért ilyen fura számomra, mert a megjelenés óta szerintem negyedik alkalommal játszottam végig a játékot, és az első karakterem emlékeim szerint elérte a 60-as szintet a második végigjátszás alatt, pedig akkor még DLC-k sem voltak (vagy legalább is nekem nem voltak telepítve). Változott az XP osztás vagy szintlépcső valamelyik frissítéssel, vagy DLC telepítéssel, esetleg most, vagy épp hogy régen volt bugos nálam (esetleg csak rosszul emlékszem)?
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest