Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Hm, fura. Egy level 50 karaktert importáltam egy második végigjátszáshoz, és csak Level 59-en végeztem, XP-ben elég messze (79k - 86k) a 60-astól. Pedig elég alaposan játszottam, DLC-kkel és minden fellelt melléküldetésekkel együtt. Ezek szerint háromszor kéne végigjátszani, hogy 60-as legyen a karakter?
Ez most csak azért ilyen fura számomra, mert a megjelenés óta szerintem negyedik alkalommal játszottam végig a játékot, és az első karakterem emlékeim szerint elérte a 60-as szintet a második végigjátszás alatt, pedig akkor még DLC-k sem voltak (vagy legalább is nekem nem voltak telepítve). Változott az XP osztás vagy szintlépcső valamelyik frissítéssel, vagy DLC telepítéssel, esetleg most, vagy épp hogy régen volt bugos nálam (esetleg csak rosszul emlékszem)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Metal topik
- Elektromos autók - motorok
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest