- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Folze
aktív tag
Én is nekiugrottam még egyszer galaxis hősén, de az egy vicc, hogy amikor pl. megyek megölni Ökölt, és támadnak ránk ott a bárban, a szimpla csapost kb. fél percig kell lőni, mire meghal :S
A csapatom full szettben parádézik, mindenből a legjobb, és persze lvl 60 (80 skill pont).
De nemcsak őt, meg nem csak ott, hanem szinte végig a küldik alatt, mindenhol.
Szal ehhez nem taktika kell, hanem egyszerűen csak türelem
Persze tudom én, több az életerejük meg nagyobbat sebeznek, de akkor is egy vicc számomra ez a fajta "nehezítés" ebben a kategóriában. Ezt csúnyán eltolták szerintem. Én a galaxis hőse szintet úgy képzeltem el, hogy kimaxolva a karikat sétagaloppozok egyet, de sajna nem így alakult. Sebaj. Tehát csak annyi a motiváció, hogy meglegyen a plecsni! Ezért szigorúan csak a fővonalon haladok, lehetőleg átfutva mindenhol, ahol lehet...
Új hozzászólás Aktív témák

- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre/ Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze tudom én, több az életerejük meg nagyobbat sebeznek, de akkor is egy vicc számomra ez a fajta "nehezítés" ebben a kategóriában. Ezt csúnyán eltolták szerintem. Én a galaxis hőse szintet úgy képzeltem el, hogy kimaxolva a karikat sétagaloppozok egyet, de sajna nem így alakult. Sebaj. Tehát csak annyi a motiváció, hogy meglegyen a plecsni! Ezért szigorúan csak a fővonalon haladok, lehetőleg átfutva mindenhol, ahol lehet...