- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpi6k
addikt
Utánan néztem! Elvileg vezetni is lehet utána. Gyakorlati tapasztalata nincs valakinek?
-
arpi6k
addikt
Hali!
Az OUTOX-al lenne pár kérdésem. Ez csak a rosszullétet mulasztja el, vagy úgy kinyirja az emberben a piát hogya a rendörségi szonda sem mutatja ki? Nem akarok literszám vedelni, csak egy picit! Mennyibe kerül??? -
Loretto
veterán
Egyetértünk. Tejcsi nyugtatja a beteg gyomrot.
Volt egy ismerősöm, nagy májer ember aki emigyen szólott egy másnaposan hányni készülő embernek: '' Tudod mi a bajod? Én megmondom: túl sok az alkohollebontó enzim a szervezetedben és nincs mit lebontson. Igyál egy sört jobban leszel, meglásd!'' -
Ha már megtörtént a baj másnap reggel jégkideg sör, vagy ritkábban tömény.
De a sör az isten - még akkor is ha az első két korty nem épp olyan ízű, mint amire emlékeztél - -
benyo
tag
öööö...izé...
mogyorós csítos+szénsavas narancs -
Integra
titán
granini pink grapefruit, beleütsz egy vagy két tojást és kész
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Asszem ismét időszerű a totyik.
Szóval nekünk már ma elkezdődik a móka, és a következő két napban összesen három buliban kell helyt állnom. De mivel már öreg vagyok, mint az országút, pontosan tudom, hogy olyan másnapos leszek, mint a disznó.
Ennek örömére vettem néhány üvegcse OUTOX nevű izét (alkoholsemlegesítő ital). Remélem nem fogok kiokádni.
Valaki próbálta már ezt? Van egyáltalán bármiféle pozitív hatása, vagy csak placebó? -
CharlieDrop
veterán
Hmm, ivás előtt valami jó zsíros kaja (esetleg tejföl, tej, joghurt ha nem bírod a zsíros kaját)
Piálás után/lefekvés előtt tej
Azért jók a zsírban gazdag ételek, mertr a zsír rárakódik a hasfaladra és nem engedi felszívódni a piát, persze egy szint után ez sem segít
Aki meg nem bírja az ne igyon, én ezért nem is erőltetem az alkoholt, az epém sosemsemnem szeresse, pláne, ha picinyt keverek
Kieg: a kóla, kv és egyéb serkentők is jó hatással lehetnek, bár embere válogatja, hiszen a koffein meg éppen segíti felszívódni az alkoholt, tehát az alap részegség tovább tart
[Szerkesztve] -
I. Richard
senior tag
Kiadós alvás, lehetőleg ágyban, és nem félúton hazafelé...
-
Sick Boy
őstag
Sör. De csak és kizárólag egy üveg. Ez eddig nekem mindíg segített, sohasem hagyott cserben. De egynél többet NEM, ismétlem NEM szabad inni!!!! CSAK EGYET. Orvosság. Tényleg jobb lesz, sokkal jobb...
-
Szuri
tag
Egy jó kis vény nélkül kapható gyógyszer részegség és másnaposság kezelésére:
Rennie Antacidum rágótabl.
http://www.hazipatika.hu/drugs/prod?pid=425
Hatóanyaga sima kalcium-karbonát és magnézium-karbonát-hidroxid. Nem is túl drága, 10 Ft belőle egy darab tabletta. Elsődlegesen gyomorégés ellen van (savmegkötő), de szépen csökkenti az alkohol felszívódását is. 10 éve tesztelem… -
[Kovi]
tag
válasz
Cardinella #31 üzenetére
Tényleg acetaldehid, erre gondoltam csak nem jutott eszembe, de ezekszerint nem beszéltem hülyeséget. Amúgy a többi hozzászólásban láttam a hányást mint másnapos orvosság... hát nemtudom, azt inkább a preventív kategóriába sorolnám, de arra nagyon jó. Csak akkor van gáz ha útban hazafelé, az utcán jön rá az emberre és véletlenül arra jön 3 rendőr, és 5000 Ft-ot fizettetnek köztisztasági birság címén, persze nem saját tapaszatalt, csak úgy mesélte valaki....
Mondjuk még mindig jobb így mert először fel akartak jelenteni...
[Szerkesztve] -
rdi
veterán
Esetleg jó modszer másnaposság ellen a nem alvás. Félóránként hidegzuhany + hajnali ph olvasás. Amikor már nem forog a világ, egy kis savanyú uborka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest