Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Marvel Snap

Hozzászólások

(#3101) alite válasza Dobi 562 (#3100) üzenetére


alite
aktív tag

Raktak ki ma új Development Roadmap-et és az Ultimate variant-ok kapcsán három szót sikerült beszuszakolniuk "Ultimate Variant Evolution" az Concept rész alá. Szerintem ezzel ki is lőtték a korábbi ígéreteiket.. :(

(#3102) Dobi 562 válasza alite (#3101) üzenetére


Dobi 562
addikt

Nem baj, legalább tudjuk hogy még nem felejtették el! :DDD

Lesznek azért érdekes dolgok a kozmetikázás témakörében, kíváncsi vagyok mi fog megvalósulni.

(#3103) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Szerintem a napi küldetések megcsinálására korlátozom a Marvel Snap-el töltött időm a közeljövőben.

Semmit nem tudok élvezni a jelenlegi metában, ladderen megállás nélkül 3 deck ellen játszok (Thanos Jaw, High Evo, Black Knight).

Conquest-en megpróbáltam fanolni, proving groundon is tolják orrvérzésig a Thanos Control, Guardians Control, meg junk deckeket. Zsinórban 4 ellenfél kirakta Prof X-et, még szerencse hogy kapott nerfet.

Számomra az 5 körös meccs, 1-2 locationon, -11 hobgoglinnal, -10 voiddal az oldalamon, 5. körben Leechelve, 6 körben lefingva lilával nem játékélmény. Toxikus nagyon.

Az már csak hab a tortán mikor a kollegák annyira lelkesek hogy az orrvérzésig 3 szezon óta játszott tier 1 meta deck-jükkel szarrá szopatnak egy off-meta próba deck-et, hogy spammelik a ms Marvel emojit Leech meg Alioth után... gratulálok nekik innen is, fasza gyerekek vagytok, pure skill! :C

A másik amit nem értek a játékdesign-ban, hogy miért a legerősebb deck-ekkel a legkönnyebb játszani? Nem úgy kéne lennie, hogy a legerősebb deck-ekkel a legnehezebb, a könnyű deck-ek meg tier 2-3-ra lennének jók?

(#3104) Dr.NX válasza Dobi 562 (#3103) üzenetére


Dr.NX
addikt

Én is adom, hogy egy Ramp-Blob-Taskmasterben vagy Shuri-Red Skull-Taskmaster szintű deckben semmi agyalás nincs, anná még egy destroy is gondolkodósabb. Számomra a bounce és move a legszámolósabb, ezeknek kéne erősnek lennie.

Elfogadom a sütiket.

(#3105) Chuzzlee803 válasza Dr.NX (#3085) üzenetére


Chuzzlee803
aktív tag

Nekem ez az irány tetszik, ha egy kicsit lassítanának az új lapokkal, és az "el is felejtettem, hogy létezik" tier lapokat reworkölgetnék, buffolgatnák, szebb lenne a világ. :R Nem nagyon tudok sok újat mondani hozzátok képest, ez az én 2 centem:

Ms Marvel igazából nem nerf, még mindig egy 4/15 semmi hátránnyal, bár a priority-t nehezebb vele megszerezni így olyan korán, ami a lila fing setuphoz eléggé szükséges.

Annihilus nerf egy kicsit komikus, klasszikus SD, volt most egy bő hónap toxic/junk paradicsom, és megint visszateszik az ajtó mögé. :DDD Nyilván nem ettől fog összedőlni az archetype, csak viccesnek találtam. :B

Dracula nem sokat nyom a latban, a néhanapján Wakandan Embassy-ból/Stark Towerből bekapott buffot megtartja, de nem ez fogja visszahozni a Nakia-Swarm packaget a discardba. :N

Angelt lehet, hogy így látatlanban egy kicsit túldimenzionálom, de szerintem így már azért bőségesen befér a destroy paklikba. Eteti a Knullt, Death-et, és vagy paklit véknyít, vagy nem kerül semmibe kirakni, ha felhúztad (vagy lehet továbbra is marad Sabretooth mellett a "papíron jó" dobozban :DDD ). Ami inkább aggaszt, hogy még global release előtt, tavaly szeptember óta ment a könyörgés pontosan ezért a reworkért, és mostanra sikerült teljesíteniük.

Quake ígéretesnek tűnik, annyi szépséghibát látok, hogy ugyanúgy, mint pl. Jeff, egyszerre lockdown counter és support, és az utóbbira nem igazán van szükség jelenleg. Reméljük, be tudja váltani a hozzá fűzött reményeket Scarlet Witch helyettesítőként. Különösen mocsok lesz minden Rickety Bridges/Death's Domain-es/Halas meccsben.

Kingpinnél és Fisk towernél nagyon remélem, hogy a VFX megmarad, nagyon satisfyingnak tartom őket. :B

Amiről itt még nem beszéltünk, az a "whenever a card is played here" mechanika megváltoztatása, nem is értem egészen pontosan. A példa, amit hoznak, hogy ha Angela mellé játszol valamit, és Juggernaut elfejeli priorityvel (tehát mielőtt a te játszott lapod megfordul), akkor Angela nem kapja meg a +1-et. Szerintük, ahogy most működik, az nem intuitív, de ez az új, amit leírtam, már az lesz.
Most akkor ez például azt jelenti, hogy Death's Domainbe belejátszom Spidermant, aki elugrik, és akkor nem fog meghalni?

[ Szerkesztve ]

(#3106) Tyler Durden válasza Dobi 562 (#3103) üzenetére

Funra mit ajánlasz? Még ladderen majomkodok 83-85 magassága, de nincs kedvem egyik metadeckhez sem..

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#3107) Dobi 562 válasza Tyler Durden (#3106) üzenetére


Dobi 562
addikt

Teljesen mindegy, csak tudd mikor kell snapelni meg menekülni. Nem tudom most mi a meta rank 80 környékén, nekem nagyon jól működött még a Phoenix Force is azon a szinten, meg Thanos Zoo 90+ felett.

Titkos recept a következő: végy egy közepesen szar deck-et amit szinte senki sem játszik. Rakd bele Alioth-ot mert már senki sem számít rá és élvezd a 8 kockás győzelmeket.

Rank 93-nál raktam le a deck-et mert a hot location eventen nem volt sok esélyem a sok High Evo/Black Knight/Thanos Blob ellen, botok meg megritkultak rank 90 felett.

Szvsz ez a legerősebb Phoenix deck rankedra.

(#3108) winery válasza Tyler Durden (#3106) üzenetére


winery
aktív tag

Én most ezzel szórakozok 95.5 nél járok , olyan 94 körül kezdtem vele játszani .

Előtte ezzel ment a móka , próbát ez is megér :)

(#3109) NyalokAA


NyalokAA
aktív tag

Mindig irigykedve nézem mennyi jó variantotok van :D én kb egy meta decket nem tudok összerakni belőlük mert a nagy része pixel meg olyan kártyákhoz van amit senki se játszik , de azokhoz bőven :DDD
Az előbb játszottam egy bounce deck ellen goldon ő volt az utolsó ellenfél , de megizzadtam rendesen. Destroyal mentem volt pár szoros game. Hízlalta a Werewolfot meg shadow kingezte a venomom folyamat és shang chi is mindig kézben.+legiont is játszott nagyon meredek playeket lehet tolni azzal a kártyával megfelelő locationok mellett.Neki kéne indulni a rankednek , de kedv az semmi

(#3110) Dobi 562 válasza Dobi 562 (#3095) üzenetére


Dobi 562
addikt

KmBest posztolt Twitteren, lenti deck-el mászott, rank 35-ön jutott fel infinite-ba, ha jól láttam Youtube-on videója is van róla.

(#3111) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Utóbbi hét pár jó split-je:

(#3112) winery válasza Dobi 562 (#3111) üzenetére


winery
aktív tag

Nagyon menők , én amiket elkezdtem azokhoz mind elfogyott a booster :DDD

Tegnap dolgoztam 84 ről 97-ig jutottam aztán gondoltam , próbálok más paklikat proving groundson .

Szerintem sírva nevettél volna rajtam a phoenix force paklidal ahogy játszotatsztottam . A legviccesebb az volt mikor Phoenixet leraktam Nicora változott aki rögtön megsemmisült és húzott kettő lapot :DDD nyilván rutintalan is voltam , de erre nem számítottam :B

(#3113) pachito


pachito
őstag

Ki melyik új lapot célozta meg januárra?

Nálam Beta Ray Bill lesz a nyerő, már meg is van a helye, alig várom a releaset.

Grandmaster is érdekes lehet de őt nem veszem meg azonnal, megvárom az első pár napot és utána döntök.

(#3114) Dobi 562 válasza winery (#3112) üzenetére


Dobi 562
addikt

Jártam én is így, meg kell tanulni a deck-et! :)

Ha Nico-nak az a spellje aktív, hogy megduplázza az életét, akkor lehet csinálni egy szép nagy repülő Nico-t. Forge->Nico->destroy Nico-->Phoenix

Mikor Phoenix visszahozza mindig az ugyanaz a spell aktiválodik ami Nico kijátszásakor elsült.

Chavez nélkül sokszor szar a laphúzás ezért nagyon kell ismerni a deck-et mert nagyon fontos tudni mikor kell snappelni hogy pozitív legyen a cube rate a sok retreat miatt.

(#3115) Dobi 562 válasza pachito (#3113) üzenetére


Dobi 562
addikt

Mindent megveszek, de Beta Ray Bill amivel játszani is akarok. Milyen deck-ed van hozzá?

(#3116) pachito válasza Dobi 562 (#3115) üzenetére


pachito
őstag



Ide fog jönni, valószínüleg Beast helyére. Viszont ha bejön akkor már lehet hogy megérné Jane-t is játszani, viszont ha van Jane akkor jöhetne Yellow Jacket is. :DDD Ezt majd még megálmodom mert így is jól teljesít a deck.

(#3117) NyalokAA válasza pachito (#3113) üzenetére


NyalokAA
aktív tag

Jan. 9: Hercules (new card), Werewolf by Night, Howard the Duck
Werewolf van Hercules nem érdekel , Howard The Duck említésre se méltó nem nyitok
Jan. 16: Miek (new card), Annihilus, Phoenix Force
Miek s4 többi megvan nem nyitok
Jan. 24: Grand Master (new card), Loki, Hit Monkey
Grand master kell nyitok
Jan. 31: Beta Ray Bill (new card), Galactus, Elsa Bloodstone
Beta kell meg nincs Elsam szal itt is nyitok

Caiera szerencsére 1. spotlightből jött így lesz a hónapra ~6 ládám kis szerencsével kinyitom ami kell belőle :) Ms.Marvelen még mindig erősen gondolkozok tokenért , de megvárom mi lesz a meta 01.09-es patch után

(#3118) Dobi 562 válasza pachito (#3116) üzenetére


Dobi 562
addikt

Thor Bounce, ez nagyon érdekesnek tűnik! Köszi a megosztást! Kipróbálom majd! :R

(#3119) pachito válasza NyalokAA (#3117) üzenetére


pachito
őstag

Ha az a change jön amit leakeltek akkor annak a lapnak kb reszeltek, vagy legalábbis jóval gyengébb lesz szerintem.

Kulcscsal pedig nem kell spórolni, február csupa discard hónap lesz ;]

Dobi 562: Thor a kedvenc lapom a játékban, naná hogy megpróbálom mindenhol játszani :DDD Beta Ray meg bejön 3. winconnak.

[ Szerkesztve ]

(#3120) Dr.NX válasza pachito (#3116) üzenetére


Dr.NX
addikt

De ha már van Jane, akkor jöhetne Odin is. :)

Elfogadom a sütiket.

(#3121) pachito válasza Dr.NX (#3120) üzenetére


pachito
őstag

Vanna bizonyos lapok, amik papíron jól mutatnak de ha deckbe rakom őket, egyszerüen soha semmi nem jön össze velük. Odin egy az ilyen lapok közül :DDD

Más:

Bár még mindig nem tudom mások hogyan gyalogolnak 1 nap alatt inf-ig, azért a 90 lassan itt is meg lesz.
Egyébként félelmetes hogy mennyi ember nyom snap-et Daredevilbe, pláne úgy hogy sokszor nálam a prio. Nem is értem miért, hiszen látom a playt. Lehet hogy Prof X-re számítanak?
Ehhez képest Nega simán eltakarítja Skaart meg egyéb dolgokat, teljesen radaron kívül van a lap.

(#3122) Dobi 562 válasza pachito (#3121) üzenetére


Dobi 562
addikt

Éppen ma conquesten cerebro2 szívatott halálra Goose-al és Negasonic-al.

(#3123) pachito válasza Dobi 562 (#3122) üzenetére


pachito
őstag

Van listed? Szeretnék értelmesen Cerebro-zni, azzal is csak bénázok folyton.

(#3124) Dobi 562 válasza pachito (#3123) üzenetére


Dobi 562
addikt

Szerintem ezzel tolta az ellenfél:

(#3125) pachito válasza Dobi 562 (#3124) üzenetére


pachito
őstag

Nincs Echo-m.. :W

(#3126) Dobi 562 válasza pachito (#3125) üzenetére


Dobi 562
addikt

Iceman?

-------------------------

Ezzel mentem párat, jónak tűnik:

Lockdown Alioth és Prof X nélkül.

2. kör Zabu, 3. kör bármi 4 energiás kártya, 4. kör Storm, 5. kör Legion

(#3127) winery válasza Dobi 562 (#3126) üzenetére


winery
aktív tag

Mikor legion megjelent mindenki ezt nyomta igazi klasszikus :)

(#3128) Dobi 562 válasza winery (#3127) üzenetére


Dobi 562
addikt

Igen, csak akkor még Echo helyett Sunspot volt. Valószínű most is jobb lenne, majd kipróbálom úgy is.

8 kockát veszítettem ellene létrázás közben, teljesen kiment s fejemből a Storm->Legion kombó, olyan rég találkoztam vele. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3129) winery


winery
aktív tag

Jelentem komótosan én is megérkeztem :)

Végül ezzel a paklival játszottam.

(#3130) Tyler Durden

Kérdés: adott variánsnál nem csak a negyedik splittől van esély gold illetve ink-re? Ma végre megvettem az áhított Magneto skint, első split:

Grat mindenkinek az infhez :))

[ Szerkesztve ]

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#3131) alite válasza Tyler Durden (#3130) üzenetére


alite
aktív tag

Nem variant függő, az adott lapot számolja. Egy lapon negyedik split-től van esély ink-re, ötödik split-től gold. Emiatt néha fel szoktam húzni három split-ig a base card-okat.

Grat az infekhez! :R

[ Szerkesztve ]

(#3132) pachito válasza winery (#3129) üzenetére


pachito
őstag

Gz! :R

(#3133) Dobi 562 válasza winery (#3129) üzenetére


Dobi 562
addikt

Gratulálok! :R

(#3134) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Ilyen gyöngyszemekre lehet találni Twitteren, első próba a deck-el, ellenfél a Black Knight meta deck Lamby féle verzióját játszotta.

(#3135) Jacktor


Jacktor
tag

Végre :B

www.wotinfo.hu

(#3136) Dobi 562 válasza Jacktor (#3135) üzenetére


Dobi 562
addikt

Szép! :C

Én a Coax variánsal próbálkoztam de elfogytak a boosterek mielőtt sikerült volna gold vagy ink.

(#3137) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Ez a Blob meta kezd az (nerf előtti )Alioth metára emlékeztetni abból a szempontból, hogy a játékosok egy része azt gondolja Blobot lerakni auto-win.

Kollega tolt egy boomer snapet, vissza-snapeltem mert Surfer Bar Sinisterre erős befejező kör.

Az ő befejező köre az volt hogy kirakott egy 14 power Blobot középre...

(#3138) Tyler Durden válasza Dobi 562 (#3137) üzenetére

Én most Valkyre-t játszok pont ezek miatt, párszor szerintem pislognak az ellenfelek :D

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#3139) winery válasza Jacktor (#3135) üzenetére


winery
aktív tag

Nagyon szép lett , gratulálok :R

Dobi 562: pont így jártam én is :((

Tyler Durden: Gondold el , hogy ezen még én is meglepődtem.

(#3140) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Fun deck, twitterről. Blob-->snap-->auto-win. :DDD

Shadow King MVP.

(#3141) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Még kettő off-meta őrület. A mr Negative Thanost csak saját felelősségre próbáljátok ki mert nagyon addiktív! :D

(#3142) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Bár a patch notes-ba nem került bele de buffolták Stegront és a Fingot ( :W )

(#3143) Dr.NX válasza Dobi 562 (#3142) üzenetére


Dr.NX
addikt

Datamine-ban benne van, plusz érdekes új kártyák:
https://marvelsnapzone.com/january-9-2024-datamine/
Ez a Pixie tetszik:
1/3 On Reveal: Shuffle the Costs of all cards in your deck. :DDD

Elfogadom a sütiket.

(#3144) Dobi 562 válasza Dr.NX (#3143) üzenetére


Dobi 562
addikt

Stegronnal és Alioth-al kapcsolatban írták a fejlesztők hogy vizsgálják az ügyet mert nem akartak buffolni (legalábbis nem ezzel a javítással).

Az új battle pass variánsok brutál jók, az összes nagyon tetszik! Pandart és In-Hyuk Lee, jöhet az összes! Fiona Hsieh legszebb Death variáns, battle pass-ba kerül, ezeknek nagyon örülök!

(#3145) Dr.NX válasza alite (#2564) üzenetére


Dr.NX
addikt

Kipróbáltam a módszered, a tableten elindítottam késő délután a régi klienst és vártam.
A kártyák maradtak a régiek, de botokkal egyáltalán nem találkoztam, sőt kifejezetten peches szériám volt, jöttek a High Evo és Blobnos deckek sorra, buktam csomó 4 cube-ost. :O
Órák óta ingázok 94 és 91 között, de nem adom fel, hátha holnap több bot lesz. :)

Elfogadom a sütiket.

(#3146) Dobi 562 válasza Dr.NX (#3145) üzenetére


Dobi 562
addikt

A durva az, hogy miután felértek infinite-ba, ugyanazt a három decket tolják még mindig a játékosok. Shenaut, Black Knight, Blobnos, elvétve Loki. Ennyire egysíkú és unalmas régen volt a meta.

Sajnos a mai patch semmi változást nem hozott.

(#3147) alite válasza Dr.NX (#3145) üzenetére


alite
aktív tag

Óóó, én most el is felejtettem. Rendes patch-nél nem kell online maradni, elég csak kézzel kezelni a frissítéseket és kihagyni az update-et. OTA-nál kell online maradni.

(#3148) winery válasza Dr.NX (#3145) üzenetére


winery
aktív tag

alite ota frissítésnél maradt a játékban,ez nagy patch alkalmazás frissítése szükséges.

Megelőztek
Ezért nem érdemes kávét főzni üzenet írás közben :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3149) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Mi értelme van buta deckeken kívül bármit játszani ebben a metában?

Én első körtől kezdve kalkulálok mit hova rakok, hand-size management, board space managment, prioritás management.

Az ellenfél meg csak dobálja bele a köveket Lockjaw-ba majd a végén lerak egy 30-40 power Blobot másik locationra és nyer. :C

(#3150) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Hercules nem lenne vészesen szar ha mondjuk 3 energiába kerülne 4 helyett, biztos hogy lesz buffolva.

Phoenix Force-al párszor csináltam 100+ power Human Torchot hála Herculesnek, majd Living Tribunalt játszottam utolsó körben és 40+ power volt minden location-on ami egyébként veri a legtöbb Blobot.

A különbség az, hogy Blobjaw sokkal többször fog tudni lerakni nagy Blobot mert Thanos kövei segítik a laphúzást, Phoenix Force meg borzasztó inkonzisztens hála a Chavez nerfnek.

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Marvel Snap
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.