Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz
zolko74
üzenetére
Az enyém hálistennek mozog rendesen,Nekem most válaszolt az eladó,küld másikat ha közben megjön az első azt mondta tekintsem ajándéknak

Volt már kétszer hogy másfél hónap késéssel jött meg az egyiknek a címzését kente szét a nyomtató-a másiknál hiányos volt a címzés.
Kicsit soká de ingyen jöttek így meg
Mondjuk az adaptert hiányolom már megnézném milyen az obi
-
jjeahh
nagyúr
válasz
zolko74
üzenetére
Nekem van egy olcsó F1.4-esem is, de karakteren, mosodán kívül mindenben rosszabb mint a kis zuiko meg minolta. Ettől függetlenül ez a kedvenc manuálom, de nem a képminősége miatt szeretem

Amúgy ha már F1.2... miért van az, hogy az F1.2-es üvegek általában 1.2-ről egyből F2-re ugranak? nincs ezekből olyan, amit lehet rekeszelni F1.4-re is, esetleg fokozatmentes a rekeszgyűrű?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
zolko74
üzenetére
Mindkettő bokehje ideges nyitva, egyet rekeszelve meg szögletes, nyitva CA-znak és lágyak, F2.8-tól viszont sztem elég pengék, a minoltát én egy picivel élesebbnek találtam, de mindkettővel baromi könnyű fókuszálni a g3 keresőben... amúgy a képi világuk nagyon hasonló, nem tudom milyen bevonatok vannak rajtuk, de elég jól bírják az ellenfényt, kontrasztos a képük, a színeik is majdnem ugyanolyanok. Szerintem az olcsó üvegek közül valszeg a legkompromisszummentesebbek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon felszerelés - 2 D750, Z6, 24-70, 70-200, 50, 85, vakuk, távvezérlők
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Nikon ) Camo Edition
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár elég pozitív értékeléseket kapott.