- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
Az is iszonyat penge. Igazából azért mentem amikor vettem a az enyémet. Srácnak volt 1.7 is meg 1.4 is. Az 1.7 blende pöcke azonban felakadt a vázamon ( egy tized milivel lógott beljebb de ez pont elég volt ) így megvettem az 1.4et ami nem akadt. Megoldható lett volna lereszelni belőle de jó indok volt a még gyorsabb üveghez
A 28 2.8 distagon egy ilyen csoda még. Annak is belógott a pöcke de ott már leszartem le lett csípve belőle azt ámen. Levadásztam egyet mert 18 és 50 között nem volt semmim és akkor már legyen a zeiss sorminta... Viszonylag alacsony elvárásokkal mentem neki de valami iszonyat öröm vele lődözni.
Hogy legyen bizonyíték is amellett hogy nagyon messze vagyok a jó fotóstól, és ezek az üvegek vajon mit tudnának egy FOTÓS kezében...
-
mikrofon
veterán
kicsit OFF
Erre nagyon egyszerű a válasz a sorozatgyártás és a minőség orientáció helyett a mennyiség. Sajnos a mai iparra az jellemző, hogy gyártsunk minél több terméket, minél rövidebb garanciával, majd a garancia lejártával menjen is tönkre, hogy újat tudjunk eladni. Sajnos a végén van a hangsúly és ma már tényleg erre terveznek, hiszen ez a profit orientáció!
ON -
ottkar
addikt
Nagy gyártási szórás a 60-as 70-es években? Tudod mi az hogy gyártási tűrés? Egy optika miért tért volna el a tűréstől? Nem saccra dolgoztak a Zeissnél a Pentaconnál, vagy a japánoknál.
És nemcsak 10x15-ös képet csináltunk. A filmek szemcsézete volt a vitatéma nem az optika. Természetesen voltak olcsóbb optikák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged