- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
válasz
MrChris #5134 üzenetére
Persze, csak nekem ezek az obik mind voltak már.
Nem tudsz véletlenül "ötdolláros" kategóriában Praktina bajonett->m4/3 adaptert?Más. Beszereztem egy ebayes makró adaptert, M42, a három részből összecsavarható. Elég pocsék, kontraszttalan képet csinált, főleg, ha mind a hármat egyszerre használtam. Valószínű a nem éppen matt, oldalról csillogós fekete festés volt az oka. Ezt úgy oldottam meg, hogy nagyon-nagyon híg nitrolakkba por alakú aktívszenet raktam, elég sokat. A talált dolgok közül ezzel sikerült a legkevesebb fényt visszaverő bevonatot létrehozni, elég jónak tűnik az eredmény. Persze ha egyszer koszos lesz, akkor annyi. Le nem igen akar esni darab, de azért jobb odafigyelni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest