- Argos: Szeretem az ecetfát
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Nem ekv. értékre gondoltam - nehéz akkora gyútávon belenagyított manuálfókuszálni, de nem lehetetlen. Főleg az EM5 stabijával, nagyon jól jön manuálfókuszálásnál.
Amúgy igen, többnyire valahogy megtámasztva. Természet, város, meg az egy-két obligát Hold-képChris: ez tök jó, azt hittem, hogy nagyobbak. Az eddig látott 135-ösökkel is az volt a gondom, hogy azok már kicsit nagyok. Ha jól sejtem, OM?
Közben találtam ezt az oldalt is, aranybánya: Minolta manual lens list. A 85 f2 is csak 17mm-rel hosszabb, mint az 50 f2-m (igaz, tömegben már +130/135 g...)P_Adam: kösz! Igen, az OM-ről is már sok jót hallottam, főleg a teléikről.
Szuper-tele: értem én, nincsenek irreális elvárásaim, sőt. Esélyes, hogy csak egy páralkalmas játszóobi lesz. Egy akkora (méret + tömeg) darab vasat nem hinném, hogy sokat cipelném magammal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest