- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Gurulunk, WAZE?!
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Mivel 550D a gép, ebben sajna nincs AF korrekció
így maradna a Canon szerviz, de vagy én vagyok a hülye, vagy a szervizben néztek annak mivel garis volt a gép, de már nem egyszer volt ezzel a fókusz eltéréssel a Kamera kft-nél a váz de igazán nem hiszem hogy érdemben állítottak valamit, így már nem szívesen viszem oda. Legutóbb pont a gari lejárta előtt (szeptember végén) volt náluk, hogy szerintem front fókuszos a váz, de vissza adták úgy, hogy ennél jobban nem lehet beállítani, ennek a gépnek a fókusz rendszere ennyit tud.
A gyorsaságról annyit, hogy mivel ML firmware van a gépen, csináltam sorozatot a Focus Trap-el, és az eredmény ugyanaz lett, de a ha a manuál üveggel fotózok, egyébként is oda-vissza tekergetem a fókusz gyűrűt, és nem egyirányból állítok, és a hangra már lövök is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Riasztó topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Canon EF 11-24mm f/4L USM objektív -Újszerű-
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - AKCIÓ!
- Canon EF 17-40mm F/4 Fullframe obi
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged