Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakb
őstag
Úgy is kipróbáltad, hogy két különböző irányba tekered a fókuszgyűrűt? Tehát egyszer a közelponttól indulsz el, aztán a végtelenből. Ezt megcsinálod 10-szer, felváltva. Ha minden esetben az jön ki, hogy frontos, de AF-fel meg jó az 1.8/50-es, akkor nem értem, hogy mi van. Ha viszont a tekerés irányától függően frontos, vagy back-es, akkor meg egyszerűen nem vagy elég gyors, vagy óvatos, és túltekered a gyűrűt expó előtt. Remélem, érthetően írtam le.

Szerk.: ja, ha jól értem, AF-fel is frontos az 1.8/50. Akkor egyszerűen csak kalibráltatni kellene a vázat. Ha tud a gép AF-korrekciót, akkor bódottá, ha nem, akkor szerviz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- NBA és kosárlabda topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Canon RF 70-200mm f/2.8 L IS USM objektív - Újszerű -
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro objektív + UV / Újszerű /
- Sony SEL 24105G F4 objektív !Garancia: 2027.05.26!
- Nikon felszerelés - D750, Z6, 24-70, 70-200, Godox vaku, távvezérlő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest