- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szazbolha
addikt
Végigjártam a távcsöveket is nagytele ügyben... A linkelt 80/600 ED az a szint ami már jó minőségű képet ad. Skywatcher kapható itthon, de használtan is 100K köröl van. Hátránya a távcsöveknek, hogy nehezen élesíthetők.
Akinek olcsó de még fotózásra használható távcső kell, annak ajánlom a 70/500 refraktor.
Korrekt felbontás, de a színihiba (CA) eléggé jelentkezik. 20 efT alatt adtam el.
Aki izmoskodni akar annak a fényerős 120/600-ast ajánlom. Csak teszteltem, de akkor (canonon) meglepően jó volt, kevés CA-val. De nem szeretném cipelni.
Vannak kisebb gyútávú APO-s ED-k pl a 66/400, ami használható természetfotózásra, kontrasztosabb szebb képet ad mint a 3 lencsés, de használtan ez sem a 30 ezres kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest